Inspecteur Bestaande Bouw en Meldingen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
576
Status
Gesloten
Referentie
IGB77001777

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-10-2016

Einddatum

01-10-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-8-2016 om 9:00 uur

Binnen het Team Bestaande Bouw en meldingen vindt onder andere ook het toezicht op de bestaande woningvoorraad (woningtoezicht) en gebouwen plaats. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de kwaliteiten van de woningen en andere gebouwen. Je inspecteert gebouwen en beweegt eigenaren en/of bewoners om gebouwen in overeenstemming met de voorschriften te brengen. Indien nodig treed je handhavend op, op basis van de wet- en regelgeving. Naast de meldingen van de burgers wordt, binnen dit team, projectmatig en integraal gewerkt. Dit betekent dat je samenwerkt met andere disciplines als milieu en brandweer.

Vergunning, Toezicht en Handhaving (VTH) bevordert op een integere en gezaghebbende wijze het naleefgedrag van bewoners en bezoekers van Utrecht. De interventies van VTH richten zich op veiligheid, gezondheid, leefbaarheid en ordening in de stad. Het werkgebied beslaat het gehele fysieke domein waaronder zowel de bebouwde omgeving als de openbare ruimte valt. De aanpak is modern, bedrijfsmatig en zacht waar het kan, hard waar het moet. Het takenpakket van VTH beslaat nagenoeg alle gemeentelijke taken op het terrein van vergunningverlening, het toezicht op en de handhaving van de openbare ruimte en bebouwde omgeving. Met het samenvoegen van deze taken in één organisatie, ontstaat een herkenbaar aanspreekpunt voor inwoners, bedrijven en instellingen. 

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde HTS bouwkunde-opleiding.

  • minimaal 2 jaar werkervaring op het vakgebied bouw- en woningtoezicht.

  • kan bevindingen en adviezen helder, evenwichtig en overtuigend presenteren.

 

Competenties

 • ondernemend,

  • pragmatisch,

  • kritisch,

  • dienstverlenend

  • oplossingsgericht,

  • kan problemen goed analyseren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-08-2016 12:22
  Plaats
  Helden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten