Tactisch Inkoper

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
319
Status
Gesloten
Referentie
IGB77001786

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

5-9-2016

Einddatum

3-2-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

12-8-2016 om 8:00 uur

Je ondersteunt, adviseert en controleert de afdelingen bij de uitvoering van hun enkelvoudige en meervoudige onderhandse aanbestedingen. Je draagt het inkoopbeleid van de provincie Utrecht breed uit naar de afdelingen. Je ondersteunt waar nodig de andere inkopers van het cluster bij de uitvoering van hun taken.    

Het cluster inkoop van team Uitvoering van de afdeling Services ondersteunt de organisatie bij de uitvoering van de niet-publicatieplichtige aanbestedingen (enkelvoudig en meervoudig onderhandse aanbestedingen) en de publicatieplichtige aanbestedingen (Europese en nationale aanbestedingen). Alle niet-publicatieplichtige aanbestedingen worden, desgewenst met ondersteuning door cluster Inkoop, decentraal uitgevoerd terwijl alle publicatieplichtige aanbestedingen door cluster Inkoop zelf worden uitgevoerd. De overige  taken van het cluster zijn: controle op de naleving van de kaders, coördinatie van de inkoopprocessen, inkoopbeleidsvorming, -advisering,-processen en –sjablonen, ondersteuning van de verschillende 

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal in het bezit van NEVI 1 of gelijkwaardig;

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een inkoopfunctie bij een overheidsorganisatie;

  • Brede theoretische en praktische inkoopkennis, met name op het gebied van meervoudig onderhandse aanbestedingen;

  • Kennis van in- en externe inkoop- en aanbestedingsregelgeving en inkoopprocedures;

Competenties

 • Vaardigheid in het adviseren van stakeholders binnen een overheidsorganisatie;

 • Goede communicatieve vaardigheden;

-Teamplayer maar ook in staat zelfstandig projecten te begeleiden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten