Desk Consultant Corporate Wellness

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
618
Status
Gesloten
Referentie
IGB77002467

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving
Startdatum:15-08-2016
Einddatum:31-12-2016

Optie op verlenging: Ja

Aantal uur per week:38
Sluitingsdatum:15-08-2016 om 18:00 uur

-Je bent in deze dynamische, veelzijdige en coördinerende functie hét aanspreekpunt van de klant in de dagelijkse behandeling van de brede dienstverlening van Corporate Wellness (hieronder valt ook de verzekeringsportefeuille) en zorgt door adequate opvolging voor een tevreden klant.

-In marktonderzoeken, offerte- en adviestrajecten ben jij de spin in het web in de contacten met de klant, de cliënt consultant en andere betrokken collega’s. Je analyseert klantvragen en –behoeften en vertaalt deze naar concrete oplossingen. Je draagt zorg voor het finaliseren van het adviesrapport voor de klant.

-In het advies naar de klant koppel je risicobeheersing aan risicofinanciering en leg je nadruk op de integrale aanpak van zorg, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Je bouwt aan en onderhoudt goede relaties met de klanten binnen jouw portefeuille.

-Je volgt ontwikkelingen op het vakgebied en vertaalt deze naar advies en maakt deze intern en extern beschikbaar. Door deelname aan een themagroep werk je actief mee aan de ontwikkeling van de dienstverlening.

-Je werkt conform de WFT vereisten, schrijft op adequate wijze tijd en houdt oog voor jouw werk.

-Je bouwt aan en onderhoudt goede relaties met de klanten binnen jouw portefeuille. Op de aan jou toegewezen portefeuille zoek je naar mogelijkheden voor deepsell en doet hiervoor voorstellen. Hiermee ondersteun je de cliënt consultant bij zijn wittevlekkenplan.

Functie-eisen

 • drie jaar aantoonbare ervaring op groot zakelijke markt (500+) ten aanzien van advisering inkomen (harde eis)

  • In het bezit van WFT; Minimaal basis en inkomen (harde eis)

  • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels (harde eis)

  • in het bezit van WFT Schade is een pré

  • tenminste 5 jaar werkervaring op het terrein van sociale zekerheid;

  • sterk in het beheren van klantrelaties

  • in staat om zelfstandig en projectmatig te kunnen werken;

  • sterk zakelijke, dienstverlenende instelling en klantgericht;

  • Bij voorkeur in het bezit van vaktechnische opleidingen zoals VP Inkomen Collectief, VP Zorg en Opleiding Sociale Verzekeringen dan wel bereidheid om te studeren

  • Initiatiefrijk, assertief en pro-actief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten