Arbeidsdeskundige SRA

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
636
Status
Gesloten
Referentie
IGB77005931

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-09-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-38

Sluitingsdatum

15-08-2016 om 16:00 uur

Doel van de functie

De participatie (herstel) en effectieve werkinpassing (re-integratie) bevorderen door het uitvoeren van een multi-causale probleemanalyse om een oordeel te vormen over de relatie tussen mens, werk en inkomen zodat uitkeringen rechtmatig verstrekt kunnen worden, schade beperkt en geschillen worden opgelost. 

Oppakken caseload Wajong kandidaten: updaten status quo klant door voeren van gesprekken (telef. of pers of huisbezoek)  opstellen plannen van aanpak, klanten begeleiden naar werk, daartoe onderhouden contacten met collega-adviseurs Intensief en werkgeversservicepunt en zo nodig zelf bezoeken bedrijven. Alle taken en activiteiten registreren in klant-volgsysteem (Sonar)

Functie-eisen

  • Een geldige registratie blijkend uit SRA nummer, zoals horende bij de beroepsgroep Arbeidsdeskundige (harde eis)

    • Minimaal 4 jaar ervaring als arbeidsdeskundige opgedaan in de afgelopen 5 jaar

    • Minimaal 3 jaar werkervaring met het opstellen van werkplannen Wajong opgedaan in de afgelopen 5 jaar

    • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met re-integratie van wajongers in relatie tot de arbeidsmarkt opgedaan in de afgelopen 5 jaar

    • Arbeidsdeskundige is gecertificeerd in loonwaardemeting

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten