Projectmanager senior

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Randstad
Reacties
2
Bekeken
2211
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-2195

Omschrijving

Voor een uitvoeringsorganisatie zijn wij op zoek naar een 'hands on' zeer ervaren Technische Projectmanager, die in staat is om diverse programma’s op het gebied van infrastructuur te coördineren en zelfstandig uit te voeren.

Concern ICT is verantwoordelijk voor het in stand houden en ontwikkelen van het ICT landschap. Naast regie- en beleidstaken, is Concern ICT verantwoordelijk voor het in opdracht van de bedrijfsonderdelen beheren, ontwerpen en (laten) ontwikkelen van de ICT applicaties. De uitvoerende ICT taken zijn uitbesteed. Concern ICT bestaat uit de afdelingen: Portfoliomanagement & Architectuur, CIO Control, Enterprise Resource Planning Competence Center (ERP CC), en het ICT Bedrijf, waarbinnen ICT Services, Business Services, Leveranciersmanagement, HRM en PC&K hun plek vinden.

Binnen de afdeling ICT worden een aantal cruciale projecten uitgevoerd op het gebied van infrastructuur, migraties en applicatie uitrol. Voor de regievoering en aansturing alsmede de benodigde overall borging van deze kennisgebieden, zal de Senior Technisch Projectmanager de ‘linkin pin’ naar alle stakeholders zijn.

Taken

Regievoering en aansturing van de benodigde overall borging van de kennisgebieden
Als ‘linkin pin’ naar alle stakeholders binnen en buiten de organisatie optreden
Het hoger management tijdig en juist informeren en adviseren
Een adequate regievoering naar de interne organisatie, leveranciers en hostingpartijen  bewerkstelligen
Lid van het MT inzake het projectportfolio
Coördineren van een aantal infrastructurele projecten
Overall leidinggeven aan multidisciplinaire teams waartoe ook samenwerking en sturing op externe leveranciers behoort.

Vereisten

Een afgeronde WO-opleiding met accent op Bedrijfskunde of Bestuurlijke Informatiekunde dan wel een vergelijkbare combinatie van opleiding en ervaring (op gebied van project management)
Minimaal 7 jaar van de laatste 10 aantoonbare werkervaring als Senior technisch projectmanager op het gebied van infrastructuur, migraties en applicatie uitrol in de afgelopen 10 jaar
Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het leiden van multidisciplinaire projecten in een complexe omgeving in de afgelopen 5 jaar
Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen een met het werken in grote complexe administratieve demand- en supply organisaties in de afgelopen 10 jaar
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met aansturing van Hosting partijen in de afgelopen 5 jaar
Aantoonbare kennis op het gebied van (IT)security en een recentelijke afgeronde opleiding op het niveau van Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
Eén recent aantoonbare opdracht, uitgevoerd in de afgelopen 3 jaar, waarbij het migreren naar een cloud omgeving, minimaal 20 applicaties is uitgevoerd
Prince II en ITIL gecertificeerd

Competenties

Plannen en organiseren
Voortgangsbewaking
Delegeren
Communicatief
Organisatie sensitiviteit
Flexibiliteit
Stressbestendigheid.

Wij ontvangen graag uw motivatie en c.v. in word-format bij interesse voor deze opdracht. Daarnaast ontvangen wij graag 2 referentieprojecten: 1) waarbij opdrachtgever, telefoonnummer, begin/einddatum, niet ouder dan 1 jaar, uur per week, omschrijving werkzaamheden en resultaat staan vermeld en 2) één recente opdracht, uitgevoerd in de afgelopen 3 jaar, waarbij het migreren naar een cloud omgeving, met minimaal 20 applicaties is uitgevoerd. Zonder referentieprojecten wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen. Hierbij gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  12-08-2016 09:37
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-08-2016 11:29
  Plaats
  The Hague

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten