Grondverwerver Dijkversterking

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
702
Status
Gesloten
Referentie
IGB77006103

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving
Startdatum:15-09-2016
Einddatum:31-12-2016

Optie op verlenging: Ja

Aantal uur per week:36
Sluitingsdatum:19-08-2016 om 10:00 uur

Wij zijn op zoek naar een ervaren grondverwerver die direct ingezet kan worden om de dijkversterkingsprojecten tijdelijk te ondersteunen. Het gaat om dijkversterkingsprojecten zowel in stedelijk als in landelijk gebied.
 
De opdracht betreft het zelfstandig afhandelen van circa 35 tot 45 grondverwervingsdossiers met het doel overeenstemming te bereiken. De taken die hierbij horen zijn:

  • Het taxeren en bepalen van de (schade)vergoeding voor de verwerving van de benodigde gronden voor de dijkversterking;

  • Het onderhandelen met eigenaren en/of gebruikers van de benodigde gronden;

  • Het verwerven van gronden en/of het sluiten van overeenkomsten tot vestiging van beperkte (zakelijke) rechten en tijdelijk gebruiksregelingen voor primaire waterkeringen en werkstroken, met de daarbij behorende (schade)vergoeding;

  • Verantwoordelijk voor de notariële en financiële afhandeling en juridische beoordeling van overeenkomsten.

Daarnaast adviseert en ondersteunt de grondverwerver de coördinator grondzaken, over grondzaken, schaderegelingen en verwervingskredieten.

Functie-eisen

  • aantoonbare werkervaring met het gehele proces van grondverwerving op onteigeningsbasis

    • aantoonbare werkervaring als grondverwerver

    • kennis en ervaring in het beheersgebied (Limburg)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten