Business IT Consultant BIC - BISL

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
12-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
400
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Helion IT zoekt voor één van haar opdrachtgevers waar wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst een:

Business IT Consultant BIC - BISL

HBO werk en denk niveau

 • Communicatief strek.

 • Inlevingsvermogen.

 • Met meerdere partijen kunnen schakelen over een incident of change (project) en daarbij de belangen van alle partijen in kunnen schatten op waarde en niet op de laatste plaats het eigen belang van de serviceketen.

 • Standvastig om gedaan te krijgen wat nodig is, zonder de relatie te schaden.

 • Het doel van de opdracht niet uit het oog verliezen, maar daar waar ruimte ontstaat meedenken aan een pragmatische invulling van de werkzaamheden voor dit onderdeel naar de toekomst toe. Dit om de huidige beheerder een omgeving te bieden met meer regie.

Omschrijving activiteiten

 • BIC (met name de Functioneel Beheer rol)

o Bekend met het beheer en onderhoud proces, zowel vanuit de praktijk als de theorie (BiSL).
o Minimaal 3 jaar ervaring op het aannemen, beoordelen, oplossen dan wel coördineren van incidenten en changes (inclusief projecten).
o Dit houdt ook in dat de changes en incidenten opgelost worden en in productie genomen worden. Omdat we de klant zo min mogelijk belasten met het niet beschikbaar zijn van de portals, is het naar productie brengen altijd buiten werktijden (avond en weekend). Beschikbaarheid op deze van te voren afgestemde momenten is een must.
o Coördineren van projecten

 • Zelf startend zijn.

o Gezien de tijdsdruk en de minimale beschikbare capaciteit, is het van belang dat de kandidaat snel verbanden kan leggen en zelf de juiste vragen kan stellen om tot het gewenste resultaat te komen.

 • Ervaring met portals voor adviseurs.

o Bekend met online omgevingen.

De Serviceketen Klantservices levert aan verschillende business lines haar diensten. Een van de afdelingen is Intermediaire Distributie. De afdeling die als eerste aanspreekpunt binnen a.s.r. fungeert als het gaat om al het niet product inhoudelijke aangaande een adviseur. Onder die dienstverlening horen ook de portalen die geboden worden aan de adviseur. De Serviceketen Klantservices is verantwoordelijk voor het continue beschikbaar zijn van de portalen. Omdat onder eindklant meerdere labels vertegenwoordigd zijn, worden er ook twee portalen geboden en is de kandidaat functioneel dus verantwoordelijk voor de portalen, Cockpit en Relaxtranet, als het gaat om de schil en het toegangsbeheer. Binnen de schil worden de verschillende applicaties van de business lines ontsloten. De business lines zijn zelf verantwoordelijk voor die applicaties, maar de ophanging in de schil niet.

Locatie

Utrecht

percentage

100%

Startdatum

z.s.m.

Einddatum

01-08-2017

Deadline

55-08-2016 om 10:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-08-2016 11:55
  Plaats
  Beuningen Gld.

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten