Technisch Applicatie Consultant (IOT keten beheerder)

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
392
Status
Gesloten
Referentie
315835/001_1471254957

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Arnhem en Haarlem op zoek naar een Technisch Applicatie Consultant (IOT keten beheerder).

Proces

Deadline: donderdag 18 augustus 15:00 uur

Startdatum

12-9-2016

Einddatum

12-12-2016

Gemiddeld aantal uren per week

32-40

Tarief

zo scherp mogelijk

Bijzonderheid: op deze aanvraag kunnen geen ZP- of ZZP-ers aangeboden worden.

Branche

Utiliteit

Specifiek

Deze eindklant is een netbeheerder. Ze leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in bepaalde regio's. Zo kunnen gezinnen het huishouden draaiende houden en bedrijven hun werk blijven doen. En de ambities gaan verder. Om te voldoen aan de duurzame energiewensen van de klanten, bedenken ze oplossingen om samen slimmer om te gaan met energie.

Ze beheert het netwerk voor gas en stroom maar zijn geen energieleverancier, ze maken het mogelijk dat anderen energie bij hun klanten kunnen leveren. De opdrachtgever werkt hard aan de energie van vandaag en morgen. En daarom zijn ze altijd op zoek naar IT-talent. Als IT-er help je bij het ondersteunen, beheren en digitaliseren van de energievoorzieningen van Nederland. Een interessant spanningsveld tussen innovatie, data, technologie en duurzaamheid.

Functieomschrijving

Digitalisering vraagt om innovatieve idee├źn, betrouwbare projecten en stabiele systemen. Zorg jij voor de optimale samenwerking tussen alle verschillende partijen in het digitale netwerk, zodat de klant haar ambities in een duurzaam energienetwerk kunnen waar maken? Je gaat werken bij de afdeling IT. Samen met meer dan 700 professionals bouw je aan een duurzame IT-infrastructuur die de energietoekomst ondersteunt. Om dit waar te maken, werken business en IT steeds nauwer samen. Wij zijn de IT-partner die bedrijfsonderdelen begrijpt, uitdaagt en oplossingen adequaat realiseert.

De afdeling Digitale Netten is een afdeling binnen IT en is verantwoordelijk voor het beheer, de realisatie en innovatie van de IT en OT (IOT) ketens voor de digitalisering van de netten. Digitalisering van de netten ondersteunt de verandering in de klantvraag, maatschappelijke ontwikkelingen en operationele verbeteringen. Samen met o.a. Netmanagement en Assetmanagement ontwikkelt de afdeling oplossingen voor digitalisering van de netten en het slim toepassen van de data die daaruit beschikbaar komt. De afdeling speelt een bepalende rol in het beheer en de doorontwikkeling van bedrijf kritische systemen waaronder EMS/DMS en de automatisering van onderstations en middenspanningsruimtes. Daarnaast werkt de afdeling nauw samen met verschillende ketenpartners zoals Netmanagement en Assetmanagement voor het beheer en de realisatie van de digitaliseringsoplossingen.

Als IOT Ketenbeheerder vervul je een beheerders functie in het beheer & uitrol van de diensten Flex-OVL, I-net (DA-Box) en PQ meters. Deze diensten worden vanaf eind 2016 opgeschaald naar grootschalig uitrol. In samenspraak met de leverancier / collega's ben je verantwoordelijk voor deze uitrol. Onderdeel van de functie is incidenten en problemen te achterhalen en zorgt voor stabiel werkende dienst. Je stemt deze werkzaamheden nauwkeurig af met de installatie verantwoordelijke, de technici in het veld en Netmanagement. Verder ben je bezig met het verbeteren van de beheer- en werkprocessen. Als IOT Ketenbeheerder kom je te werken in een team met voornamelijk een OT achtergrond met 'hands-on' mentaliteit

Functie-eisen

Jij bent een ervaren beheerder in het IOT domein, die in staat is om de diensten van ontwerp naar in bedrijfstelling te brengen. Je hebt bewezen automatisering kennis. Daarnaast beschik je over elektrotechnische kennis/achtergrond op het gebied distributie netten. Verder heb je ervaring en/of affiniteit met het stroomlijnen van beheer- en werk processen. Je bent nauwgezet en in staat om zelfstandig activiteiten onder je hoede te nemen. Jouw stijl is gericht op samenwerking en kwaliteit. Vanzelfsprekend beschik je over de competenties: klantgericht, resultaatgericht, ondernemen en communiceren.

Verder vragen ze

HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur Technische Automatisering en/of Elektrotechniek.
Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van technische automatisering/ en beheer van instandhouding veldautomatisering.
Ervaring met het werken conform ITIL processen.
In staat om op verschillende niveaus in de organisatie te communiceren.
Kennis en ervaring met het inrichten en optimaliseren van werkprocessen is een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten