Kwartiermaker gebiedsontwikkeling

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
459
Status
Gesloten
Referentie
IGB77390506

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2533 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een kwartiermaker gebiedsontwikkeling met ervaring met het werken binnen een gemeentelijke organisatie.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Zuid-Holland.

U bent werkzaam voor de afdeling Advies Ruimte en Economie. Deze afdeling functioneert als opdrachtnemer voor een veelheid aan opdrachten in het ruimtelijk en economisch domein en fungeert als een intern adviesbureau.

De gemeente richt zich steeds meer op het “zoeken en pakken van kansen”. Wat die kansen zijn en hoe zij die verder brengen doet de gemeente in nauw overleg met de partners in de stad en de regio. De kennisstadstrategie staat daarbij centraal en flexibiliteit en ruimtelijke kwaliteit zijn essentiële uitgangspunten.

Om dit doel te verwezenlijken richt de gemeente een team Gebiedsontwikkeling op, dat op stedelijk niveau richting geeft en proactief initiatieven in samenwerking met interne en externe partijen oppakt, uitwerkt en tot een goed resultaat brengt. Een team dat diverse beleidsterreinen samenbrengt in het kader van (her)programmering van de stad en vanuit een heldere visie op ruimtelijke ontwikkeling in de gemeente.

De kerntaak van het team is het stimuleren en ondersteunen van nieuwe ruimtelijke initiatieven. Het nog beter faciliteren van (project)ontwikkelaars en andere initiatiefnemers is daarbij het belangrijkste uitgangspunt. Om dat te bereiken werken in uw team medewerkers (of specialisten) van diverse afdelingen samen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U geeft leiding aan het team Gebiedsontwikkeling.

 • U stelt dit team eerst zelf samen en geeft het vorm.

 • U ontwikkelt een eigen werkwijze voor het functioneren van het team, een werkwijze die energie creëert, vernieuwend is en goed aansluit bij processen en procedures van de organisatie.

 • U levert vanuit uw coördinerende rol een belangrijke procesgerichte en inhoudelijke bijdrage.

 • U ziet, door uw ervaring met (gebieds)ontwikkeling binnen een publieke organisatie en uw ervaring bij / met een (project)ontwikkelaar, kansen voor de gemeente en manieren om die kansen te verzilveren.

 • U ontwikkelt snel een breed netwerk, zowel binnen de organisatie als daarbuiten, weet de juiste partijen in dat netwerk te verbinden.

Eisen

 • U hebt minimaal een afgeronde wo-opleiding.

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met gebiedsontwikkelingsprojecten.

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan met het werken binnen een gemeentelijke organisatie.

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring opgedaan als kwartiermaker.

 • U hebt aantoonbare kennis van ontwikkelingsmanagement van gebiedsontwikkeling en vastgoedontwikkeling in een complexe / stedelijke context.

 • U hebt aantoonbare kennis van ontwikkelingen op het terrein van gebiedsontwikkeling en bent in staat om hierop afgestemde haalbare strategieën te kunnen formuleren.

Waar?

Regio Delft

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor een periode van minimaal 1 jaar. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 18 augustus aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten