Adviseur projectbeheersing

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gelderland
Reacties
0
Bekeken
212
Status
Gesloten
Referentie
IGB77395530

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-10-2016

Einddatum

01-10-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

15-08-2016 om 17:00 uur

Als adviseur projectbeheersing zorg jij ervoor dat we onze projecten kunnen beheersen. Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere specifieke aspecten van projectbeheersing vanuit inhoudelijke expertise: risicomanagement, planningsmanagement, kwaliteitsmanagement en financieel management. Jij zorgt ervoor dat het projectteam of meerdere projectteams het project gestructureerd kan beheersen. In dit kader stel je een projectbeheersingsplan op en voer je dat uit. Je levert tijdig volledige en juiste managementinformatie aan en adviseert de projectmanager en de andere IPM-rolhouders over de opzet, kwaliteit en werking van hun managementsystemen. Je streeft naar uniformiteit. Op basis van jouw adviezen worden beslissingen over beheersmaatregelen genomen. Je inventariseert, analyseert, monitort deze maatregelen en stelt ze vast voor het totale projectbeheersingsproces van project(en). Op het moment dat je onverantwoorde projectrisico’s signaleert, trek je aan de bel bij de opdrachtgever als het gaat om scope of bij de verantwoordelijk vakdirecteur als het gaat om inhoud en kwaliteit. 

Je werkt actief samen met je collega’s uit projectteam(s). Binnen het projectteam zorg jij ervoor dat iedereen het belang van projectbeheersing onderkent en onderschrijft. Verder stem je met IPM-rolhouders af over de opzet en het gebruik van managementsystemen en beheersdocumenten.

Je draagt aantoonbaar bij aan de verbetering en standaardisering van het beheersingsproces binnen project(en). Je werkt actief mee aan het op orde houden van kwaliteit en kennis, kennisontwikkeling, kennisborging en het delen van kennis binnen het team(s).

De dienst Projecten, Programma’s en Onderhoud (PPO) verzorgt planstudies, de aanleg en het variabel onderhoud van onze wegen en vaarwegen. Door bewuste keuzes van contractvormen en met een optimale inzet van de markt voeren we de projecten effectief uit binnen overeengekomen opleverings- en kostenkaders. We werken daarbij op basis van geïntegreerde contracten, systeemgerichte contractbeheersing, functioneel specificeren en risicosturing.
De Productielijn ON B Vaarwegen voert het groot variabel onderhoud (en aanleg) aan het hoofdwatersysteem en het inliggende vaarwegennet van Rijkswaterstaat binnen de provincies Gelderland en Overijssel uit. De portfolio van ON B Vaarwegen ziet er momenteel als volgt uit:

In uitvoering

 • Grensproject Sedimentsuppletie Boven-Rijn

 • Renovatie gemaal Eefde

In voorbereiding

 • Renovatie sluizen en gemalen Delden en Hengelo

 • Renovatie Spooldersluis en -brug

 • Vaarwegen Onderhoud Renovatie Scheepvaartvoorzieningen (VORS ON)

In overdracht

 • Ligplaatsen Boven IJssel

ON B Vaarwegen beoogt op efficiënte wijze de contractvoorbereiding, aanbesteding en uitvoering van de betrokken projecten te realiseren.

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Projectmanagement (harde eis)

 • minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van Projectbeheersing (harde eis)

 • minimaal 5 jaar kennis en ervaring van één of meer van de volgende gebieden: Projectmanagement, risicomanagement, kwaliteitsmanagement, planningsmanagement en financieel management (harde eis)

 • kennis van SE, SCB, RAMS en assetmanagement (harde eis)

 • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

 • kennis van de werkwijze aanleg en onderhoud in relatie tot het eigen werk

 • kennis van de van toepassing zijnde informatiesystemen zoals: Projectendatabase, SAP, VTW-Tool)

 • kennis en ervaring met GRIP

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten