Realisatie Algemene Voorziening Huishoudelijk Werk

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venray
Reacties
0
Bekeken
506
Status
Gesloten
Referentie
IGB77395572

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2559 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

23-9-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

30-8-2016 om 12:00 uur

De gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst a/d Maas en Venray trekken gezamenlijk op in de uitwerking van de visie huishoudelijk werk. De opdrachtnemer gaat zorgen voor de verdere inrichting van één of meerdere algemene voorzieningen huishoudelijk werk inclusief de daarbij horende werkprocessen en bedrijfsvoering. Daar waar de (lokale) initiatieven van onderop ontstaan, is de betreffende gemeente zelf aan zet.
 
De gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst a/d Maas, Peel & Maas, Venlo en Venray trekken gezamenlijk op in de uitvoering van de regeling huishoudelijke hulp toelage. Deze regeling is in het leven geroepen om banenverlies onder hulpen bij het huishouden tegen te gaan. De regeling geldt voor 2015 en 2016. De regeling richt zich op dit moment op zorgvragers die een hoge eigen bijdrage moeten betalen en goedkoper uit zijn door gebruik te maken van de HHT en op mantelzorgers die tegen een laag tarief een hulp bij het huishouden in kunnen kopen om zichzelf te ontlasten. De uitvoering wordt ingekocht bij de gemeente Venlo. Gemeente Venlo heeft al aangegeven dit per 1 januari 2017 niet meer te willen verzorgen. Per 2017 worden de HHT-middelen structureel gemaakt en worden toegevoegd aan de integratie-uitkering Wmo. Of de voorwaarden zoals die nu gelden om de HHT-middelen in te zetten hetzelfde blijven is onbekend. De opdrachtnemer gaat zorg dragen voor de uitvoering en invulling van de HHT-regeling per 1 januari 2017 in relatie tot de nog te ontwikkelen algemene voorziening.

Functie-eisen

 • Beschikt over een hbo denk- en werkniveau.

 • Heeft ervaring in de samenwerking met relevante marktpartijen.

 • Maakt zich de juiste kennis eigen en beschikt over uitstekende communicatievaardigheden.

 • Volgt de ontwikkelingen en trends binnen het sociaal domein, zowel landelijk als lokaal, en weet deze te vertalen naar mogelijkheden voor de ontwikkeling van een algemene voorziening huishoudelijk werk en de doorontwikkeling van de huishoudelijke hulp toelage. (omgevingsbewust).

 • Heeft oog voor de gevolgen voor maatschappelijke partners. 

 • Heeft een duidelijk besef van de eigen (gemeentelijke) rol en positie en vindt dit van groot belang. 

 • Beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en is in staat om complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te onderzoeken en om deze vervolgens om te zetten in innovatieve beleidsadviezen. 

 • Zoekt om goede resultaten te bereiken de samenwerking op binnen de integrale beleidsketens en de maatschappelijke partners. 

 • Heeft oog voor onderliggende belangen en verhoudingen en weet afstemming te bereiken (contactuele effectiviteit). 

 • Heeft het vermogen al naar gelang de situatie variatie aan te brengen in eigen gedragsstijl en in aanpak (conceptuele flexibiliteit). 

 • Stuurt effectief op kwaliteit en voortgang en borgt een doelmatige beleidsuitvoering.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten