Bouwkundig Kostendeskundige Stations Metro

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Diemen
Reacties
0
Bekeken
179
Status
Gesloten
Referentie
IGB77397190

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-8-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-8-2016 om 17:00 uur

Rail Services is verantwoordelijk voor de instandhouding van de rail infrastructuur in Amsterdam. Dit houdt onder meer de uitvoering van de volgende hoofdprocessen in: het maken en bewaken van de meerjaren onderhoud- en vervangingsplannen; het uitvoeren van gepland en correctief onderhoud aan infrastructuur zijnde baan, energievoorziening, systemen en stations; het verhelpen van storingen en ondersteunen bij calamiteiten en projecten.

De afdeling Assetmanagement is binnen Rail Services verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de railsystemen voor het tram en metro areaal van de Gemeente Amsterdam en voor het (integrale) contract- en opdrachtmanagement. Onze afdeling Stations Metro beheert met het eigen team een groot deel van het hiervoor beschikbare onderhoudsbudget.

Voor het onderhoud van de assets is voor de langere termijn een MJOB opgesteld voor het te verwachten Toestandsafhankelijk onderhoud. Van de interim Bouwkundig kosten deskundige wordt verwacht dat hij samen met de inspecteurs en werkvoorbereiders de validiteit van de begroting toetst en alle op KT- en LT geplande werkzaamheden verder uitwerkt in jaarplanningen, - begrotingen, productbladen en PVE’s voor aanbestedingen. Je rapporteert hierover aan de beheerder inclusief de eventueel genomen maatregelen voor herstel, verbeter-mogelijkheden, risico analyses en bijbehorende kostenconsequenties.

Functie-eisen

  • HBO opleiding in technische richting afgerond op het gebied van bijvoorbeeld (Werktuig)Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of Civiele Techniek;

  • Relevante werkervaring, bijvoorbeeld als kostendeskundige bij een ingenieursbureau, als werkvoorbereider/calculator of bouwbegeleider;

  • Ervaring in uitvoeringsmethoden, kosten, materiaalprijzen en verschillende contractvormen;

  • Kennis van conditiemetingen volgens de systematiek NEN 2767 / rgdBOEI; (knock out selectie)

  • Gedegen kennis van en ervaring met programma’s zoals MS-Office, SAP en bij voorkeur ook AutoCad en MS-Project;

  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;

  • Bij voorkeur ook bekend met spoor gerelateerde werkzaamheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten