Financieel Project Controller

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
666
Status
Gesloten
Referentie
IGB77397229

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving
Startdatum:17-10-2016
Einddatum:30-04-2017

Optie op verlenging: Ja

Aantal uur per week:36
Sluitingsdatum:16-08-2016 om 16:00 uur

Als financieel project controller ben jij het financiële aanspreekpunt voor de projectleiders. Je werkt nauw samen met de directie operatien aan landelijke projecten uit het operationeel portfolio. Je bent de verbindende schakel tussen de afdelingen Financiële Administratie en de Financiële Beleidsondersteuning van de Dienst Financiën voor alle financiële vraagstukken omtrent de projecten.

 • Je vertaalt het beleid naar (implementatie van) financiële producten en diensten voor de portefeuillehouders en projectleiders.

 • Je analyseert en presenteert de oorzaken van financiële afwijkingen en adviseert over de mogelijkheden tot bijsturing. Door je proactieve, open houding maakt je het projectteam enthousiast om met jou samen te werken aan de financiële beheersing.

 • Regelmatig bezoek je de projectteams op hun projectlocaties om de projectstatus te bespreken.

 • Je bent zelfstandig en onafhankelijk in je oordeel- en adviesvorming. Je kunt maatschappelijke (financiële) ontwikkelingen naar het eigen werk vertalen en blijft op de hoogte van wat er in de organisatie speelt. Je herkent zowel het groter verband als de interne samenhang binnen vraagstukken. Daarnaast verwachten we van jou dat je prioriteiten stelt en samenwerking stimuleert.

Voor eigen project dossiers ben je  verantwoordelijk voor de oplevering van de FP&C producten (de financiële rapportages inclusief analyses) en het uitvoeren van een financiële adviesfunctie richting de projectleiders en richting de directie operatiën.

 • Je stelt realisatiecijfers op ten behoeve van de 3, 6, 9, 12 maandrapportages en onderdelen van de jaarrekening voor de dossiers bij jou belegd. Hierbij is het noodzakelijk dat je in staat bent kritisch naar financiële resultaten te kijken en deze te voorzien van toelichting. Je hebt een signaalfunctie in het eventueel opvoeren van correcties binnen deze resultaten.

 • Je draagt bij aan het mogelijk maken van financiële sturing door de projectleiders en kijkt met een kritisch oog naar de uitputting van budgeten, je kan financiële risico’s signaleren.

 • Je ondersteund de projectleider met betrekking tot hun financiële vraagstukken.

Functie-eisen

 • minimaal 5 jaar jaar relevante werkervaring in het financiële domein in de afgelopen 10 jaar (harde eis)

 • afgeronde geaccrediteerde financiële HBO opleiding of gelijkwaardig, bijvoorbeeld in bedrijfseconomische richting (harde eis)

 • kennis en ervaring project controlling (harde eis)

 • kennis en ervaring op het gebied van overheidsfinanciën en projectcontrolling

 • affiniteit en ervaring met het controllen van interdisciplinaire projecten

 • zelfstandig en onafhankelijk in je oordeel- en adviesvorming. Je kunt maatschappelijke (financiële) ontwikkelingen naar het eigen werk vertalen en blijft op de hoogte van wat er in de organisatie speelt. Je herkent zowel het groter verband als de interne samenhang binnen vraagstukken. Daarnaast verwachten we van jou dat je prioriteiten stelt en samenwerking stimuleert.

 • bereid om flexibel te gaan werken (geen 9 -17 mentaliteit) en regelmatig de projectteams op hun projectlocaties te bezoeken binnen het hele land

 • kennis van en ervaring met Microsoft Office producten, met name Excel en Word

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  15-08-2016 17:01
  Plaats
  Dordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-08-2016 11:11
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten