Inspecteur Nieuwbouw, Verbouw en Office management

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
276
Status
Gesloten
Referentie
IGB77397975

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-10-2016

Einddatum

01-10-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-08-2016 om 09:00 uur

Binnen het Team Nieuwbouw, Verbouw en Office management vindt onder andere het toezicht op nieuwbouw en verbouw plaats. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de kwaliteit van de uitvoering van werken. Je inspecteert de uitvoering van technische werkzaamheden, legt bevindingen hierover vast in het geautomatiseerde systeem en beweegt zo nodig eigenaren en/of bewoners om de uitvoering in overeenstemming met de voorschriften (verstrekte vergunning) te brengen. Indien nodig treed je handhavend op, op basis van de wet- en regelgeving.

Plek in de organisatie
De afdeling Toezicht en Handhaving Bebouwde Omgeving (THBO) heeft tot taak om toezicht uit te oefenen op de naleving van wet- en regelgeving en eventueel geconstateerde overtredingen door verleiding, informeren afspraken en/of sanctioneren ongedaan te (laten) maken. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het uitvoeringsbeleid behorende bij de handhavingstaken voor de bebouwde omgeving. De afdeling heeft een calamiteitenteam voor bouwkundige ondersteuning en een team voor de milieuzorg in het kader van de crisisbeheersing.

Taak van het onderdeel
Vergunning, Toezicht en Handhaving (VTH) bevordert op een integere en gezaghebbende wijze het naleefgedrag van bewoners en bezoekers van Utrecht. De interventies van VTH richten zich op veiligheid, gezondheid, leefbaarheid en ordening in de stad. Het werkgebied beslaat het gehele fysieke domein waaronder zowel de bebouwde omgeving als de openbare ruimte valt. De aanpak is modern, bedrijfsmatig en zacht waar het kan, hard waar het moet. Het takenpakket van VTH beslaat nagenoeg alle gemeentelijke taken op het terrein van vergunningverlening, het toezicht op en de handhaving van de openbare ruimte en bebouwde omgeving. Met het samenvoegen van deze taken in één organisatie, ontstaat een herkenbaar aanspreekpunt voor inwoners, bedrijven en instellingen. VTH telt ruim 400 medewerkers.

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde HTS-opleiding

 • minimaal 2 jaar werkervaring op het vakgebied bouw- en woningtoezicht

 • ondernemend, pragmatisch, kritisch, dienstverlenend en vooral oplossingsgericht. De kandidaat kan problemen goed analyseren

 • in staat bevindingen en adviezen helder, evenwichtig en overtuigend presenteren (harde eis)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-08-2016 20:04
  Plaats
  Babylonienbroek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten