Assistent coördinator kabels en leidingen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Hertogenbosch
Reacties
0
Bekeken
177
Status
Gesloten
Referentie
IGB77399161

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving
Startdatum:1-9-2016
Einddatum:1-9-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

18-08-2016 om 10:00 uur

Opdrachtomschrijving

 

De afdeling Realisatie en Beheer Openbare Ruimte, als onderdeel van Stadsbedrijven, heeft als belangrijkste taak het realiseren van projecten en het beheren en onderhouden van het openbaar gebied van de gemeente. Het samenwerken en klantgericht werken van de verschillende vakgebieden is een belangrijke doelstelling. De afdeling telt ca. 200 medewerkers en bestaat uit de  bureaus: Geo-informatie, Programmering en Projectmanagement, Voorbereiding, Wijkbeheer en Toezicht Noord-Oost en Zuid-West en Bedrijfsvoering en Ondersteuning.
De functie maakt deel uit van het bureau Voorbereiding: maakt bestekken voor projecten en onderhoud. Geeft vaktechnische adviezen op het gebeid van onder meer kabels en leidingen, bodem, groen, water en riolering, openbare ruimte, verkeer duurzaamheid, bouwstoffen en kosten.

 • Het onderzoeken en analyseren van de juridische verhoudingen en het maken van afspraken over het beschermen en/of verplaatsen van ondergrondse infrastructuur en de verdeling van de kosten;

 • Het vertalen van de geldende wet- en regelgeving (telecommunicatiewet, WION en NEN-normen,  Algemene Voorwaarden Kabels en Leidingen) naar uitvoeringsmaatregelen;

 • Het onderhandelen en realiseren van voorwaarden voor de uitrol en beheer van ondergrondse netwerken t.a.v. doorlooptijd vergunningen, straatwerk, (hinderlijke) ligging, leges en grondverwerving;

 • Het maken en coördineren van afspraken over uit te voeren werkzaamheden;

 • Het controleren van gemaakte afspraken tijdens en na afronding van de werkzaamheden;

 • Het verhalen en voorkomen van kosten op het gebied van civiele infrastructuur kabels en leidingen.

 • Indien van toepassing de werkzaamheden afstemmen met betreffend projectleider of specialist.

 • Het registreren, adviseren, van alle aanvragen instemmingen, en factureren van de leges en degeneratiekosten binnen de aangegeven tijdspanne in MOOR (Meldpunt Opbrekingen Openbare Ruimte)

 • Alle meldingen en klachten van het G.C.C. (Gemeentelijk Contact Centrum) binnen de gestelde termijn afhandelen.

Als (assistent) coördinator Kabels & Leidingen (hoofdkabels, transportleidingen en huisaansluitingen) ben je in staat het overzicht te behouden, efficiënt te plannen, kostenbewust te handelen en een sparring-partner te zijn voor enerzijds de nutsbedrijven & telecommunicatiebedrijven én anderzijds de toezichthouders openbare ruimte van de gemeente ’s-Hertogenbosch.
Je hebt inmiddels enkele jaren ervaring op het werkgebied van de Kabels en Leidingen en kent de aandachtspunten die o.a. met het beoordelen van toekomstige verleggingsplannen, tracé-aanvragen, het inschatten van de risico's, het herstellen van de OR e.d. gepaard gaan

 

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde MBO opleiding (civiel/electro), maar met HBO denkniveau

 • Enkele jaren ervaring op het werkgebied coördinatie Kabels en Leidingen. Je hebt enkele jaren ervaring binnen de gemeentelijke overheid. (Harde eis)

 • Communicatief vaardig en gaat op een goede/prettige manier om met collega’s. Je hebt een natuurlijk overwicht en verantwoordelijkheidsgevoel

 • Kennis van WION en NEN-normen;

 • In het bezit van VCA voor leidinggevenden

 • Kennis van de locatie marktpartijen in de gemeente ’s-Hertogenbosch

 • Communicatief vaardig en gaat op een goede/prettige manier om met collega’s. Je hebt een natuurlijk overwicht en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in bezit van auto en rijbewijs B

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten