Adviseur Planning & Control

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Eemnes
Reacties
0
Bekeken
246
Status
Gesloten
Referentie
IGB77400475

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

31-8-2016

Einddatum

31-1-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

18-8-2016 om 12:00 uur

Onze opdrachtgever is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. In deze constructie zijn de drie gemeenten zelfstandig en maken alle drie gebruik van één professionele en flexibele ambtelijke organisatie. Je werkveld is hierdoor verspreid over de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. Onze organisatie houdt niet vast aan één organisatiemodel, maar blijft zich continue ontwikkelen. Wij werken op alle niveaus in de organisatie vanuit de volgende vier competenties: professionaliteit, openheid, samenwerken en publiek ondernemerschap.

Opdracht

Binnen onze jonge, complexe organisatie werk je voor verschillende opdrachtgevers, waaronder de drie colleges. Je klanten zijn de bestuurders van de drie gemeenten. Je kunt je feilloos bewegen binnen deze verschillende speelvelden. Je komt te werken in het team Planning & Control, onderdeel van de afdeling Control & Financiën.

Wat zijn o.a. je werkzaamheden

 • Je bent eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de P&C-beleidsadvisering en P&C-producten voor de klant en draagt zorg voor de volledige en tijdige aanlevering daarvan.

 • Je voert overleg met belanghebbenden, o.a. met de portefeuillehouders en gemeentesecretarissen.

 • Je hebt een belangrijke oog- en oor functie op het gebied van P&C en initieert, ontwikkelt en evalueert (financieel) beleid op het terrein van planning en control ten behoeve van een optimale sturing in de BEL Combinatie.

 • Je draagt zorg voor adequate besturings- en managementinformatie.

 • Je bent proceseigenaar van de SISA-verantwoording

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding op minimaal Hbo-niveau op het terrein financiën of een bedrijfskundige opleiding (Accountancy/ Bedrijfseconomie) 

 • Ervaren (hands on) financial met ruim 4 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar in een soortgelijke functie  bij een gemeentelijke instelling 

 • Kennis van BBV blijkend uit relevante werkervaring/opleidingen (Besluit Begroting en Verantwoording) 

 • Minimaal 1 jaar kennis van en ervaring met SAP (CiVision Middelen) blijkend uit relevante werkervaring/opleidingen 

 • Aantoonbare ervaring met het adviseren van directie en management. Tevens kun je jouw adviezen toelichten in de betreffende gremia (zoals dagelijks bestuur) 

 • Relevante werkervaring als (afdelings)controller voor ondersteunende afdelingen (o.a. HRM en ICT) 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten