Informatiebeheerder

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
717
Status
Gesloten
Referentie
20119390

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119390 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Informatiebeheerder.

Profiel Organisatie

Binnen de gemeente Amsterdam voert de afdeling Informatievoorziening van Cluster Sociaal het ketenbeheer en ketenregie uit voor een aantal grote bedrijfskritische applicaties van de gemeente Amsterdam. De opdracht van de afdeling Informatievoorziening is het creëren van een blijvend betrouwbare en samenhangende informatiehuishouding en informatievoorziening met de daarbij behorende organisatie en bedrijfsvoering, die de primaire processen van het cluster ondersteunt en een bijdrage levert aan de gemeentebrede processen (zoals bijvoorbeeld dienstverlening en gebiedsgericht werken). Binnen Informatievoorziening Sociaal zijn er 2 teams Functioneel Beheer, die samen alle applicaties van Cluster Sociaal beheren. Het Team Functioneel Beheer 2 verzorgt de 2e en 3e lijns ondersteuning voor deze bedrijfsapplicaties. Een belangrijk deel van het werk is de aanpassing en de doorontwikkeling van de bedrijfsapplicaties: aanpassing van functionaliteit en van koppelingen naar applicaties van ketenpartners. De Team FB 2 geeft opdracht aan een groep externe applicatiebeheerders voor de aanpassing van de functionaliteit en de koppelingen, voor testwerk en voor een professionele uitrol van nieuwe releases over de Test-, Acceptatie- en Produktie-omgeving.

Profiel Opdracht

Team FB 2 zoekt een Informatiebeheerder die in een team van functioneel beheerders de informatie voor de domeinen Jeugd en Zorg gaat beheren.
Als Informatiebeheerder maak je deel uit van een team dat onder leiding van een Beheercoördinator uitvoering geeft aan de beheeropdracht.
Naast het ondersteunen van functioneel beheerders, gebruikers en het oplossen van problemen werk je mee aan kleinere en grotere projecten, bereid je wijzigingsvoorstellen voor en onderhoud je contact met, technische- en applicatiebeheerders. Je voert zelfstandig (acceptatie-)tests uit of coördineert deze.
Je speelt een rol bij de overdracht van nieuw ontwikkelde functionaliteiten van project naar beheer. Je hebt affiniteit met de techniek rond applicaties, infrastructuur en de samenhang daartussen. Je bent in staat om gebruikers en medior beheerders te ondersteunen en met de ICT-leveranciers problemen op te lossen.

Functie Eisen

 • U beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 • U hebt aantoonbaar zeer ruime ervaring (3 jaar of meer) met het functioneel beheer van grote bedrijfskritische applicaties met meer dan 200 gebruikers en met meer dan 5 koppelingen naar andere organisaties, waarvan het merendeel real-timekoppelingen betreft;

 • U hebt ervaring met het inrichten, beheren en wijzigen van productinformatie en werkprocessen binnen de applicatie.

 • U hebt ervaring met het zelfstandig managen van kleinere projecten, aansturen van leveranciers én het coördineren van releases (meer dan 2 jaar ervaring).

 • U hebt ervaring met het opstellen van gebruikersdocumentatie en beheerdocumentatie (meer dan 2 jaar ervaring).

 • U hebt zeer gedegen kennis en ruime ervaring (3 jaar of meer) met Topdesk servicemanagement-tool

 • U bent in het bezit van het certificaat BiSL Foundation en T-Map.

Functie Wensen

 • U hebt ervaring met procesmanagement.

 • U hebt het certificaat Prince2 Foundation

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

29-08-2016

Duur

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja, maximale inhuur is 12 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

maximaal € 70

Sluitingsdatum

23-08-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

week 35/36

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij ervan uit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  16-08-2016 19:55
  Plaats
  Leiderdorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten