Informatiebeheerder

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
886
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Team FB 2 zoekt een Informatiebeheerder die in een team van functioneel beheerders de informatie voor de domeinen Jeugd en Zorg gaat beheren. Als Informatiebeheerder maak je deel uit van een team dat onder leiding van een Beheercoördinator uitvoering geeft aan de beheeropdracht. Naast het ondersteunen van functioneel beheerders, gebruikers en het oplossen van problemen werk je mee aan kleinere en grotere projecten, bereid je wijzigingsvoorstellen voor en onderhoud je contact met technische- en applicatiebeheerders. Je voert zelfstandig (acceptatie-)tests uit of coördineert deze.
Je speelt een rol bij de overdracht van nieuw ontwikkelde functionaliteiten van project naar beheer. Je hebt affiniteit met de techniek rond applicaties, infrastructuur en de samenhang daartussen. Je bent in staat om gebruikers en medior beheerders te ondersteunen en met de ICT-leveranciers problemen op te lossen.

 • De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 • Aantoonbaar zeer ruime ervaring (3 jaar of meer) met het functioneel beheer van grote bedrijfskritische applicaties met meer dan 200 gebruikers en met meer dan 5 koppelingen naar andere organisaties, waarvan het merendeel real-timekoppelingen betreft; én - Ervaring met het inrichten, beheren en wijzigen van productinformatie en werkprocessen binnen de applicatie.

 • Ervaring met het zelfstandig managen van kleinere projecten, aansturen van leveranciers én het coördineren van releases (meer dan 2 jaar ervaring).

 • Ervaring met het opstellen van gebruikersdocumentatie en beheerdocumentatie (meer dan 2 jaar ervaring).

 • Aantoonbare zeer gedegen kennis en ruime ervaring (3 jaar of meer) met de volgende kennis en tools Topdesk servicemanagement-tool

 • In het bezit van het certificaat BiSL Foundation en T-Map.

De kandidaat is beschikbaar per 29 augustus 2016 tot 31 december 2016. Het aantal uren is 36 per week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-08-2016 11:22
  Plaats
  purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten