Adviseur Informatiemanagement

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Deventer
Reacties
0
Bekeken
868
Status
Gesloten
Referentie
IGB77402647

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

5-9-2016

Einddatum

6-1-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

22-8-2016 om 9:00 uur

De I-werkorganisatie van Deventer, Olst-Wijhe en Raalte (DOWR-i) zoekt een Senior Adviseur Informatiemanagement.

De gemeente Deventer is gastheergemeente voor de samenwerking tussen Deventer, Olst-Wijhe en Raalte voor de ICT samenwerking (DOWR-I). De bundeling van de IM, FB en ICT-capaciteit van de drie gemeenten heeft geresulteerd in een team dat de informatievoorzieningsketen integraal ondersteunt: de I-werkorganisatie. Het team bestaat uit circa 70 medewerkers.  Binnen het DOWR-i team worden majeure projecten en programma’s uitgevoerd  naast het reguliere beheer, zoals digitaal werken, rationalisatie en vernieuwing van applicaties, informatiebeveiliging en vervanging van systemen in het finance cluster. Je rapporteert aan de teammanager  van de i-werkorganisatie.

Als je bij ons komt werken verwachten wij dat je meeneemt: strategische inzicht en kennis over informatievoorzieningen en proces-veranderkunde en uitstekende advies-, communicatie- en presentatievaardigheden. Ervaring binnen de gemeentelijk overheid en bij voorkeur op een van de aandachtsgebieden waar de DOWR-i werkzaam is nl: ruimte, sociale, generieke, bedrijfsvoering en/of dienstverleningsdomein.

 • Je adviseert over en ontwikkelt  I-beleid op meerdere complexe en brede vakgebieden voor de 3 gemeenten en voert mede regie op dit informatiebeleid en de daarbij behorende concernkaderstelling. Je adviseert over oplossingen voor de informatievoorziening. Je houdt de informatiekundige ontwikkelingen in de markt en in gemeenteland/overheid in de gaten.  Je anticipeert op ontwikkelingen in de techniek, de bedrijfsprocessen en het werkterrein.

 • Je bent mede verantwoordelijk voor het  IT-projectportfoliomanagement proces en de IT- projectdelivery.  Je bewaakt de samenhang tussen projecten en systemen en stemt de inzet van resources af. Je zorgt voor de uitvoering en implementatie van multidisciplinaire vraagstukken en processen.

 • Je bent mede verantwoordelijk voor het accountmanagement proces tussen de klant en de I-werkorganisatie en je ondersteunt de informatie management adviseurs. Je zorgt voor organisatiebrede afstemming en samenhang van vraagstukken en processen die strategisch dan wel tactisch van aard zijn. Je bundelt vragen van meerdere klanten tot gezamenlijke oplossingen. Je ondersteunt de lijn managers/teams met het opstellen van business cases.

Functie-eisen

 • minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de laatste 5 jaar op het gebied van informatiemanagement. 

 • minimaal een afgeronde HBO-opleiding Informatica en/of Bestuurskunde.

 • minimaal 4 jaar ervaring, opgedaan in de laatste 5 jaar ervaring op het gebied van advisering over en het ontwikkelen van I-beleid binnen een overheidsorganisatie.

 • minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de laatste 5 jaar binnen een overheidsorganisatie. 

 • minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende op het gebied informaticaprojecten, opgedaan in de laatste 4 jaar.

Competenties

 • Je bent een stevige persoon, met een academisch werk- en denkniveau, inspirerend, coachend, klant- en resultaatgericht.

 • Je hebt ruime, actuele ervaring met informatiemanagement advisering, portfoliomanagement en accountmanagement en kunt de toegevoegde waarde hiervan voor de informatievoorziening uitdragen.

 • Je hebt ruime ervaring in een complexe omgeving met verschillende belangen en partijen en hebt bewezen hierin meerjarig succesvol te zijn geweest.

 • Je bent een ‘verbinder’ met daadkracht zowel binnen de eigen i-werkorganisatie als tussen de i-werkorganisatie en onze gebruikers/klanten.

 • Je schakelt makkelijk, praktisch ingesteld, hands-on en bent niet “voor één gat te vangen”.

 • Je handelt vanuit een duidelijke visie op het vakgebied.

 • Je hebt leidinggevende ervaring aan groepen/projecten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten