Beleidsadviseur Economie/ Accountmanager Bedrijven

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
454
Status
Gesloten
Referentie
IGB77402816

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-9-2016

Einddatum

1-9-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

19-8-2016 om 9:00 uur

Delft heeft de ambitie om haar positie als Kennisstad de komende jaren te versterken en uit te bouwen. Delft richt zich hierbij op kennis- en onderwijsinstellingen en instituten, bedrijven, zakelijke bezoekers en inwoners van de stad.  Om deze ambitie te realiseren zoeken wij versterking voor het team dat hier aan werkt.

Je gaat via gerichte ondersteuning en programma’s (extra) impulsen aan de economie geven, gericht op modernisering, kwaliteitsverbetering en bevordering van realisatie van werkgelegenheid. Dat doet je uiteraard niet alleen; binnen de gemeente ben je onderdeel van een team en samen met partners in de stad en in de regio werk je aan een gezamenlijke opgave. Je ondersteunt en adviseert het management, wethouder en het bestuur en bepaalt met hen de richting voor het economisch beleid. Voor onze samenwerkingspartners en (startende) ondernemers en bedrijven fungeer je als ‘accountmanager’ en zet je hun vragen of opdrachten uit in de gemeentelijke organisatie. Je signaleert nieuwe ontwikkelingen en kansen in de markt en vertaalt deze naar kansen voor de Delftse kenniseconomie. Er wordt verwacht dat je in staat bent heldere processen vorm te geven, hier op te sturen en op een vernieuwende wijze een bijdrage te leveren aan het team en de kenniseconomie van de stad Delft.

Je werkpakket bestaat uit het effectief onderhouden en beheren van relaties met (strategische) partners en (potentiele) ondernemers in Delft. Je vertegenwoordigt Delft in diverse samenwerkingsverbanden, signaleert ontwikkelingen en vertaalt deze naar de Delftse situatie.

Je uitvalsbasis is de afdeling Advies van de portefeuille Ruimte & Economie. Deze afdeling adviseert over verschillend thema’s en beleidsvelden in het ruimtelijk en economisch domein. De afdeling functioneert als een intern adviesbureau: zakelijk en professioneel. 

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding op WO-niveau 

 • Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar als beleidsadviseur 

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar met politieke en ambtelijke besluitvormingsprocessen 

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als accountmanager bedrijven

Competenties

 • Je bent ondernemend en proactief; je pakt nieuwe zaken op, doet voorstellen voor verbeteringen en vernieuwingen;

 • Je hebt een commerciële instelling;

 • Je bent een echte netwerker en in staat om snel een goed en uitgebreid netwerk op te bouwen en te onderhouden;

 • Je bent creatief;

 • Je hebt een goed analytisch vermogen (probleemanalyse, dwarsverbanden leggen, plannen en organiseren);

 • Je hebt overtuigingskracht en kan je standpunten goed ‘verkopen’ en presenteren;

 • Je bent representatief en communiceert helder;

 • Je hebt een duidelijke visie op je werk en ontwikkelingen daarbinnen;

 • Je bent omgevingsbewust, herkent gevoeligheden en weet hierop te anticiperen;

 • Je voelt je thuis in een regierol; je weet belangen en inbreng van partners te verknopen en samen te brengen;

 • Je levert innoverende input in bestaande en nieuwe processen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten