Inkoopadviseur Sociaal Domein

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
337
Status
Gesloten
Referentie
IGB77403039

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

5-9-2016

Einddatum

31-12-2017 

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

24-8-2016 om 9:00 uur

Het Shared Service Center ONS is gepositioneerd binnen gemeente Zwolle als bijzondere eenheid. Bijzonder omdat we diensten verrichten voor zowel de gemeenten Zwolle en Kampen, als ook voor de Provincie Overijssel.
SSC ONS neemt haar klanten taken uit handen op het gebied van ICT-Beheer en -projecten, Inkoop en Contractmanagement (I&C) en Personeels- en Salarisadministratie. Door deze ondersteunende activiteiten in het SSC uit te voeren beogen de samenwerkingspartners hun organisatorische kwetsbaarheid te verkleinen, kwaliteit en efficiency te vergroten en de professionaliteit en deskundigheid van medewerkers te vergroten. Voor Inkoop komt daar bij dat er betere inkoopvoorwaarden en –condities en besparingen gerealiseerd kunnen worden door investeringen te bundelen.
Bij ONS I&C wordt gewerkt met categoriemanagement. Voor de Categorie Sociaal domein zijn wij zoek naar een Inkoopadviseur die samenwerkt met de strategisch Inkoopadviseur voor de WMO Zwolle en de jeugdzorgregio IJsselland, gefaciliteerd vanuit de bedrijfsvoeringsorganisatie (BVO) IJsselland. De BVO is een samenwerkingsmodel tussen de 11 gemeentes binnen de regio IJsselland.
Als Inkoopadviseur ben je tevens onderdeel van onze inkoopafdeling (16 medewerkers). Daarvan maken deel uit: Inkoopadviseurs, contractbeheer, aanbestedingsjuristen en contractmanagers.

Als Inkoopadviseur werk je binnen het Sociaal domein nauw samen met de strategisch inkoopadviseur en doe je voor zowel Jeugd als WMO diverse opdrachten. Dit kan variëren van aanwezigheid bij werkgroepen die onderdelen van de ontwikkelagenda uitwerken, tot uitvoering van een tender nieuwe aanbieders op het gebied van Jeugd. Mogelijk moet ook een aanbesteding voor de afdeling Werk, Re-integratie en Arbeidsbemiddeling (WRA) begeleid worden voor de inkoop van re-integratietrajecten naar werk. Daarnaast adviseer je over inkoop in brede zin en ondersteun je op het gebied van contract- en leveranciersmanagement binnen het Sociaal domein.

Wat ga je doen

  • Deelnemen in werkgroepen ontwikkelagenda;

  • Behandelen van subsidieaanvragen Jeugd;

  • Begeleiden van de aanbesteding voor re-integratietrajecten;

  • Uitvoeren van tenders, o.a. nieuwe aanbieders op het gebied van Jeugd.

Functie-eisen

  • minimaal 3 jaar werkervaring als Inkoopadviseur, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, waarvan minimaal 1 jaar werkervaring is opgedaan in deze functie bij een gemeente (eis).

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding (eis).

  • een afgeronde Vakopleiding Inkoop op minimaal HBO niveau

  • minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar als Inkoopadviseur binnen het Sociaal domein van een gemeente.

  • minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar met aanbestedingen binnen het Sociaal domein van een gemeente.

  • minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar met Europees aanbesteden in de functie van Inkoopadviseur/Inkoper binnen de publieke sector.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten