Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
1261
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 163 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Het ketenteam M&F van OPS & JIVC is dé leverancier van IV-gerelateerde producten en diensten voor Defensie, zowel voor operationele, bestuurlijke als voor ondersteunende processen t.b.v. het M&F (Materieel-logistiek en Financiën) domein. Het Ketenteam M&F levert daarmee een substantiële bijdrage aan het voortzettingsvermogen van de krijgsmacht. Het Ketenteam M&F is tevens het kenniscentrum voor vorming van IV-beleid en -bedrijfsvoering en geeft in die hoedanigheid adviezen aan beleidsmakers, opdrachtgevers en klanten.

De verantwoordelijkheid van het Ketenteam M&F strekt zich uit over de gehele levenscyclus van de IV-dienstverlening. De producten en diensten die het Ketenteam M&F daartoe levert, zijn samengesteld uit producten en diensten van Defensie zelf, marktpartijen, militaire partners en militaire samenwerkingsverbanden. In alle gevallen treedt het Ketenteam M&F daarbij op als de regisseur van de totale IV-dienstverlening voor Defensie. Het uitgangspunt daarbij is dat de markt maximaal wordt benut.

Het Ketenteam M&F reguleert vraag en aanbod, zorgt voor een tijdige innovatie van de geleverde producten en diensten en draagt zodoende bij aan betaalbare Defensie IV-voorzieningen onder het adagium goed, is goed genoeg. Daar waar de gebruiksomstandigheden dit vereisen worden strengere eisen gehanteerd, zowel t.a.v. het gebruik, de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en integriteit als t.a.v. de instandhouding en de achtergelegen ondersteuning. Het Ketenteam M&F biedt klanten en gebruikers één loket. De levering van producten en diensten is voorspelbaar op de aspecten kwaliteit, tijd en geld.

Het team NonFunctional binnen de keten ontwikkelt en beheert de aanvullingen op de standaard-functionaliteit van SAP. De gezochte ABAP-ontwikkelaar wordt opgenomen in het NF-team en zal fulltime worden ingezet op een groot ontwikkelproject (een zogenaamd VoortBrengingTeam).

Eisen (knock- out)

Minimaal afgeronde HBO opleiding Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Minimaal de afgelopen 5 jaar ervaring met SAP in projecten Minimaal 5 jaar ervaring met ABAP, Java, reports, transacties, enhancements, dataconversies, SmartForms en Adobe Printforms

Minimaal 5 jaar ervaring in de mogelijkheden van OO (classes, interfaces, methods)

U dient de eisen duidelijk in het cv aan te geven. Indien blijkt dat een eis niet duidelijk is aangegeven wordt u uitgesloten.

Wensen (maximaal 10 punten te behalen)

Gewenst: certificering SmartForms en Adobe Printforms (BC470 en BC480) (Allebei de certificaten = 4 punten, een van de twee = 2 punten, Niet = 0 punten).

Gewenst certificering ABAP (BC400, BC401, BC405, BC410 en BC414) (alle vijf = 3 punten, 3-4 = 2 punten, 1 of 2= 1 punt, Niet = 0 punten).

Gewenst: certificering workflow (BIT600, BIT601 en BIT610) (alle drie de certificaten = 2 punten 1 of 2= 1,0 punt, Niet = 0 punten).

Gewenst: meer dan 3 jaar ervaring van de Defensieorganisatie ( > 3 jaar= 1 punt, 1 tot 3 jaar = 0,5 punt, Geen ervaring = 0 punten).

Periode: 12 maanden voor maximaal 1620 uur met optie op verlenging, zonder afnameverplichting.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten