Accountmanager Toerisme

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
1
Bekeken
1174
Status
Gesloten
Referentie
IGB77407122

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-9-2016

Einddatum

1-9-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

19-8-2016 om 9:00 uur

De toeristische sector is een van de weinige economische sectoren die ook in de afgelopen economisch zware jaren gegroeid is. Delft wil meer van die groei profiteren! Daarom richt de  gemeente zich samen met haar toeristische partners,  op de ontwikkeling van de toeristische sector in Delft. Op de  toename van de aantallen toeristen, het verlengen van de verblijfsduur, het verhogen van de bestedingen en het vergroten van de waardering voor onze stad. Toeristen verlaten Delft met goede verhalen en het voornemen om zeker terug te keren!

Het is jouw opdracht om als ‘regisseur’ de ambitie en uitgangspunten uit de toeristische visie van Delft om te zetten in concrete acties en projecten. Dat doe je uiteraard niet alleen, maar samen met partners in de stad. Je doet samenwerkingsvoorstellen, stimuleert samenwerkingsprojecten en denkt mee over de toeristische marketing van de stad en het invullen en uitvoeren van themajaren. Daarbij zoek je ook naar manieren om projecten gefinancierd te krijgen.

Je kijkt daarbij verder dan de stad alleen. Je legt verbanden met andere steden in de regio en daarbuiten, waaronder Rotterdam en Den Haag. Je gaat proactief op pad om de doelstellingen  van Delft te verwezenlijken. Je hebt inhoudelijke kennis van de vrijetijdseconomie en minimaal enkele jaren ervaring met het stimuleren van groei in toerisme. Verder ben je instaat om verbanden te kunnen leggen met relevante beleidsvelden, zoals cultuur, citymarketing, centrummanagement en (kennis)economie.

Je uitvalsbasis is de afdeling Advies van de portefeuille Ruimte & Economie. Deze afdeling adviseert over verschillend thema’s en beleidsvelden in het ruimtelijk en economisch domein. De afdeling functioneert als een intern adviesbureau: zakelijk en professioneel. 

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau 

 • Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar in een vergelijkbare functie 

 • Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar met politieke en ambtelijke besluitvormingsprocessen

Competenties

 • Je bent praktisch ingesteld, werkt zelfstandig en resultaatgericht;

 • Je signaleert kansen en weet die samen met andere partijen te verzilveren;

 • Je bent een netwerker en legt makkelijk verbindingen in je netwerk;

 • Je bent enthousiast en weet mensen te motiveren;

 • Je bent een stuwende kracht achter samenwerkingsverbanden;

 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  16-08-2016 20:54
  Plaats
  Boxtel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten