KNA Archeoloog /Materiaalspecialist /Archeologisch Adviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nijmegen
Reacties
0
Bekeken
568
Status
Gesloten
Referentie
IGB77408182

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

31-12-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

25-8-2016 om 8:00 uur

Bureau Leefomgevingskwaliteit, onderdeel van Projectmanagement en Ruimtelijke kwaliteit van de gemeente Nijmegen zoekt ten behoeve van de (ruimtelijke) ontwikkelingen in de Waalsprong/Nijmegen Noord en de vertaling daarvan naar de archeologie, in zowel de uitvoering alsook als adviserende partij, een zeer ervaren senior KNA archeoloog/ materiaalspecialist met een gedegen en aantoonbare kennis van het gebied.

De werkzaamheden zijn in een aantal hoofdtaken te onderscheiden

 • Senior KNA archeoloog: schrijven van rapportages over archeologisch onderzoek in de Waalsprong. Binnen dit gedeelte van de opdracht zal de senior KNA archeoloog, afhankelijk van het project, ook fungeren als projectleider.

  • Senior materiaalspecialist: analyse en beschrijving van in de Waalsprong aangetroffen prehistorisch aardewerk

  • Archeologisch adviseur: op basis van bewezen archeologisch-inhoudelijke kennis van het gebied Waalsprong zowel de Uitvoering alsook het Bevoegd Gezag kunnen adviseren op voorkomende vraagstukken.

Functie-eisen

 • minimaal 10 jaar ervaring als senior KNA archeoloog en tevens minimaal 10 jaar ervaring in het werkgebied de Waalsprong.

  • minimaal 5 jaar ervaring als (archeologisch) projectleider.

  • ervaring met het werken binnen een decentrale overheidsorganisatie. 

  • ervaring met Projectmatig werken.

Competenties

 • Resultaatgerichtheid

  • Uitdrukkingsvermogen / transparante wijze van communiceren

  • Analytisch vermogen

  • Samenwerkingsgerichtheid

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten