Koepel Coördinator

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
192
Status
Gesloten
Referentie
IGB77426878

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

01-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

17-08-2016 om 17:00 uur

 • Coördinatoren van koepels (overheidspartijen) voor provincies, gemeenten en waterschappen.

 • De coördinatoren zijn verbinder met de activiteiten die de koepel zelf onderneemt met de activiteiten die vanuit het deelprogramma worden opgestart.

Dit impliceert

 • mee denken en mee vorm geven aan de activiteiten uit het deelprogramma en de activiteitenclusters (hulpmiddelen, netwerken, pilots en experimenten);

 • deelname aan regulier overleg in het team voor de invoeringsbegeleiding en andere overleggen waarin de uitvoering van het deelprogramma wordt vormgegeven;

 • een liaison-functie met de eigen achterban en afstemming en stimuleren van de inzet vanuit de achterban en de veranderopgave van de koepels aan het deel programma.

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde WO opleiding (harde eis)

 • minimaal 10 jaar werkervaring (harde eis)

 • aantoonbare kennis van en ruime ervaring (minimaal 5 jaar) met het vakgebied van grootschalige implementatie-/invoerings- en veranderprocessen in de publieke sector, bij voorkeur bij bevoegd gezag/ (semi)overheden (harde eis)

 • bekendheid met digitale stelsels van overheden

 • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

 • aantoonbare kennis van en ervaring met digitale stelsels en (mogelijke) impact daarvan op overheden/organisaties

 • kennis en aantoonbare ervaring met het doorvoeren van veranderingen

 • aantoonbare kennis van en ervaring binnen de publieke sector en de koepels van de bevoegd gezagen (VNG/KING, IPO of UvW)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten