Business vertegenwoordiger H&T

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
470
Status
Gesloten
Referentie
IGB77430420

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2559 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

01-03-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

17-08-2016 om 09:00 uur

De organisatie heeft onder de naam H&T Hosting (Technisch en applicatiebeheer) een deel van haar applicatiehosting ondergebracht bij een derde partij. Na de definitieve gunning is in mei jl. gestart met de voorbereiding van de transitie. Voor de sturing op het contract is in de regieorganisatie van de gemeente Amsterdam behoefte aan een medewerker die de business kan vertegenwoordigen.

De business vertegenwoordiger H&T zal in het kader van het project H&T in de rol van businessvertegenwoordiger namens de Informatievoorzieningseenheid optreden. Tevens maakt de vertegenwoordiger deel uit van de governance H&T onder het voorzitterschap van de gedelegeerde opdrachtgever.

De business vertegenwoordiger H&T is verantwoordelijk voor het afstemmen van alle noodzakelijke besluiten, processen en keuzes die binnen H&T worden gemaakt, teneinde de Informatievoorzieningsafdelingen de rol te laten spelen die noodzakelijk is. Indien nodig zal de Business vertegenwoordiger dit via Informatievoorzieningsmanagementoverleg kunnen agenderen danwel (als het niet generieke IVE-zaken betreft) met afzonderlijke IVE-managers bespreken teneinde de coöperatie in dit traject zeker te stellen.

Functie-eisen

  • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (harde eis)

  • de afgelopen 7 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan op het snijvlak tussen informatiemanagement en techniek (harde eis)

ervaring met (harde eis)

  • besturen van complexe en politieke omgevingen

  • presenteren en adviseren

  • aansturing van omvangrijke outsoursingcontracten

  • ervaring met de informatievoorziening binnen een 100.000+ gemeente

  • ervaring met applicatie rationalisatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten