Adviseur Civiele Techniek

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
241
Status
Gesloten
Referentie
IGB77430436

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

12-09-2016

Einddatum

12-03-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

01-09-2016 om 17:00 uur

De sector Ruimtelijke Ontwikkeling en Inrichting is één van de vijf sectoren binnen de dienst Stadsontwikkeling en –beheer. De sector richt zich op de verdere ontwikkeling van Leeuwarden als aansprekende en bereikbare woon-, werk- en verblijfstad en bestaat uit de teams Civiele Techniek, Mobiliteit & Ruimte, Ondersteuning en Geo-informatie. De sector bestaat uit circa 60 formatieplaatsen. Het team Civiele Techniek telt circa 20 formatieplaatsen. Het team Civiele Techniek is verantwoordelijk voor de civieltechnische voorbereiding en uitvoering van de projecten. Het gaat hierbij o.a. om infrastructurele projecten, om uitbreidingsplannen, bedrijventerreinen, onderhoudsbestekken voor asfalt en elementen en rioolvernieuwingsprojecten.

Functieomschrijving
Als adviseur Civiele Techniek leid je als projectleider meerdere multidisciplinaire projecten. Het gaat hierbij in hoofdzaak om infrastructurele werken. Hiervoor stel je projectopdrachten samen en verzorgt rapportages aan de opdrachtgever. Belangrijke onderwerpen hierin zijn financiën, kwaliteit, planning en interne en externe communicatie.

Daarnaast

 • neem je deel aan multidisciplinaire projectteams en functioneer je daarin als civieltechnisch projecttrekker;

 • voer je inhoudelijke werkzaamheden uit zoals opstellen en bewaken van planningen, opstellen van offerte-aanvragen en beoordelen van de offertes, organiseren van aanbestedingen, directievoeren bij de uitvoering van infrastructurele werken;

 • lever je een bijdrage aan verdere professionalisering van het team;

 • houd je je bezig met vertegenwoordiging en klachtenafhandeling.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO opleiding (harde eis)

 • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken (harde eis)

 • Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider in de verschillende fases van infrastructurele projecten (harde eis)

 • Minimaal 5 jaar ervaring met aanbestedingstrajecten (harde eis)

 • afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek

 • Meer dan 5 jaar ervaring met projectmatig werken binnen een gemeentelijke overheid

 • Meer dan 5 jaar ervaring als projectleider in een soortgelijke functie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten