Projectleider uniformering PDC

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Tiel
Reacties
1
Bekeken
238
Status
Gesloten
Referentie
IGB77432009

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

19-09-2016

Einddatum

20-03-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

8

Sluitingsdatum

25-08-2016 om 17:00 uur

De zeven Gelderse omgevingsdiensten kennen elk een eigen invulling van de producten en dienstencatalogus en zijn bezig met de doorontwikkeling ervan. In de catalogus staat wat zij leveren aan de betrokken gemeenten en de provincie Gelderland. In het kader van uniform werken binnen Gelderland is het plan opgevat om één standaard producten en dienstencatalogus te ontwikkelen voor alle omgevingsdiensten in Gelderland.

Inmiddels is een opdracht geformuleerd en een projectteam gevormd. De insteek is om toe te werken naar gelijke productcategorieën en definities en hiermee op een uniforme manier te gaan werken.

In de rol van projectleider uniformering Producten en dienstencatalogus (PDC) ben je verantwoordelijk en het aanspreekpunt voor dit project binnen het Gelders Stelsel. Hierbij draag je zorg voor goede afstemming en samenwerking met de bestaande platforms, expertgroepen en individuele omgevingsdiensten. Je geeft leiding aan de uitvoering van het project, bewaakt de voortgang/samenhang daarvan en onderneemt noodzakelijke (bij)stuuracties gericht op de realisatie van het programma.

Je legt verantwoording af aan de directeur die namens het Gelders Stelsel als opdrachtgever actief is.

Functie-eisen

 • Ervaring met projecten van strategische aard in politieke omgevingen (harde eis)

 • HBO/WO denkniveau (harde eis)

 • ruime ervaring in wabo- vth domein (harde eis)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  16-08-2016 10:59
  Plaats
  Ophemert

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten