Adviseur omgeving

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
16-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Middelburg
Reacties
0
Bekeken
1036
Status
Gesloten
Referentie
HT-Adviseur omgeving

Afrondingstoelichting

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben voldoende reacties binnen gekregen op deze functie. De reacties worden nu doorgenomen door één van onze recruiters.

Zodra alle CV's zijn bekeken zullen wij u vanuit ons eigen database per e-mail feedback geven op uw sollicitatie.

Met vriendelijke groet,

Backoffice ItaQ


Omschrijving

Als adviseur omgeving lever je een belangrijke bijdrage aan de inrichting en het onderhoud van de Nederlandse infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor uitvoering, ondersteuning, analyses en advisering op het gebied van omgevingsmanagement.
Je bent intermediair tussen RWS en de omgeving in één of meer projecten. Je zorgt, vanuit het perspectief van netwerkbelang, voor de inhoudelijke verbinding met stakeholders. Binnen diverse ontwikkelingen zorg je voor de inhoudelijke ondersteuning voor tactisch omgevingsmanagement. Je geeft bijvoorbeeld informatie en levert de benodigde overzichten aan. Ook maak je inhoudelijke analyses van plannen en wensen van interne en externe stakeholders en bezie je de effecten. Op basis hiervan geef je passende adviezen. Je monitort effecten van extern optreden vanuit je eigen organisatieonderdeel en/of werkproces en adviseert over bijstellingen. Je verzorgt de communicatie: je geeft bijvoorbeeld antwoord op publieksvragen en je informeert omwonenden en andere belanghebbenden. Hierover stem je af met betrokkenen, zoals de communicatieafdeling.
Je signaleert (externe) ontwikkelingen die de uitvoering van projecten kunnen beïnvloeden en analyseert deze. Je pakt dus echt je adviesrol. De geformuleerde projectresultaten houd je continu in het vizier. Ook draag je bij aan het inkoopproces vanuit omgevingsmanagement, waaronder de inkoop op projectcommunicatie.
Je hebt inzicht in relevante interne en externe omgeving en ketens op operationeel niveau. Je bouwt en onderhoudt een netwerk op operationeel niveau met diverse externe partijen in relatie tot jouw projecten, zoals gemeenten, belangenorganisaties en particulieren. Je creëert hiermee effectieve samenwerkingsrelaties. Je kunt de omgeving gewenst beïnvloeden en draagt het gezicht en het imago van Rijkswaterstaat uit. Binnen het team deel je als inhoudelijk expert je kennis. Je communiceert tijdig naar betrokken spelers over relevante ontwikkelingen en resultaten van monitoring en inventarisaties.
Je vindt het een uitdaging om proactief bij te dragen aan het verbeteren van processen binnen operationeel omgevingsmanagement. Ook draag je aantoonbaar bij aan het op orde houden van de kwaliteit en kennis.

Functie eisen Adviseur omgeving

 • HBO denk- en werkniveau

 • 1 tot 3 jaar relevante ervaring in uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden op een (deel)proces op het gebied van omgevingsmanagement.

 • Aantoonbare kennis van omgeving en/of ketens, relevante spelers en hun rol en positie.

 • Kennis van de werkwijze aanleg en onderhoud in relatie tot je eigen werk.

 • Kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn.

 • Inzicht in en kennis van infrastructuur in relatie tot je eigen werkpakket.

 • Je bent RADIO-V: resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend

Overige informatie

Locatie

Middelburg

Start

1 september 2016

Einddatum inzet

eind december met optie op verlenging

Uren

36

Recruiter voor deze rol

Romy Eernisse

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Uurtarief of bruto maandsalaris (inclusief reiskosten en vakantiegeld);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten