Modelbouwer en data-analist CO2-reductiemaatregelen

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
16-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
748
Status
Gesloten
Referentie
Modelbouwer en data-analist CO2

Omschrijving

Modelbouwer en data-analist CO2-reductiemaatregelen

Thema
Earth, Life and Social Sciences

Afdeling
Sustainable Transport & Logistics

Standplaats
Delft, Van Mourik Broekmanweg

Wat zoeken wij?
Je focus richt zich op CO2-reductiemaatregelen voor goederenvervoer. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van een model/tool waarin de vervoersprestaties in Nederland worden gemodelleerd.

Op te leveren resultaat
Jij kan bijdragen aan een bredere toepassing van het model door deel te nemen aan de volgende taken: • Analyse van logistieke stromen (bouwlogistiek, containertransport, etc.) in Nederland en implementatie daarvan in de tool. • Toevoegen van extra modaliteiten (binnenvaart en spoor) in de tool. Deze taak bevat twee activiteiten: o Analyse van de logistieke stromen in Nederland en uitsplitsing van verkeersprestatie (aantal kilometers en hoeveelheid vervoerd tonnen) naar weg/water/spoor. o Ontwikkelen van een CO2-module voor spoor en binnenvaart. • Resultaten op visueel aansprekende wijze presenteren: Eenvoudige figuren maken met hoge informatiedichtheid.

Opleidingsniveau
HBO - Academisch

Functie-eisen
Aantoonbare ervaring en affiniteit met datamodellering en -verwerking Je bent in staat met behulp van Python, SQL en andere tools data te analyseren en te interpreteren. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed en je kunt goed "actief" luisteren.

Benodigde competenties
Je bent gericht op het boeken van resultaten en het hebben van invloed en impact binnen TNO. Je bent creatief en neemt eigenaarschap voor je werk. Je bent gestructureerd, analytisch en kwantitatief sterk.

Benodigde werkervaring
Junior 0-3 jaar

Aanvullende vaardigheden
Je bent geïnteresseerd in voertuigtechniek en logistiek, bent maatschappelijk betrokken en hebt sterke affiniteit met data verwerking en modellering. Je bent vertrouwd met programmeertalen als Python en/of C++ voor de ontwikkeling van modellen. Deze eigenschappen combineer je met een flinke dosis enthousiasme om te werken aan duurzame mobiliteit, zowel in technische als beleidsmatige zin. Je bent een teamspeler, die het leuk vindt om samen met anderen problemen op te lossen. . 

Opmerkingen
Er wordt gezocht naar twee personen. Een Engelstalige persoon is ook akkoord.

Startdatum
1 september 2016

Aantal uren per week
40

(Geschatte) einddatum opdracht
31 december 2016

Arbeidsvoorwaarden: detachering via Yacht

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten