Supply Chain Consultants

Intermediair
APPLY Recruitment
Geplaatst op
17-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
7.000 - 15.000 euro
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
25
Status
Gesloten
Referentie
APPLY S&OP

Afrondingstoelichting

opdracht was verwijderd


TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende Supply Chain Consultancy zijn wij op zoek naar ZZP / Freelance Interim Supply Chain Consultants.

Als senior supply chain consultant ben je primair verantwoordelijk voor de realisatie van interessante en uitdagende klantopdrachten. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor commercie en ontwikkeling.Je gelooft dat het altijd beter kan. Dat je meer ziet als je verder kijkt. Je bent in staat mensen daarbij te betrekken en te enthousiasmeren. Zowel in de boardroom als op de werkvloer. Je deelt passie voor de inhoud met aandacht voor de menselijke kant. Als geen ander weet je dat zelfs het beste idee zonder draagvlak geen resultaat oplevert. Je hebt dan ook ervaring in het managen van groepsprocessen en realiseren van complexe veranderingen.

Vereisten

Je hebt minstens vijf jaar ervaring in SCM-functies en/of ervaring als consultant. Je hebt rijke kennis van en inzicht in supply chain strategie en besturing, S&OP/IBP in het bijzonder. Bij voorkeur zowel in de lijn en/of staf als in een adviesrol. Je hebt een academisch werk- en denkniveau, gecombineerd met een pragmatische inslag.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten