Interim Financieel Beleidsmedewerker

Intermediair
Dutch Dare International BV
Geplaatst op
17-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
65
Op locatie
Regio Rijnmond
Reacties
0
Bekeken
7
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

INTRODUCTIE
Onze opdrachtgever, een gemeentelijke organisatie, heeft DutchDare gevraagd de selectie te doen van een interim financieel beleidsmedewerker die in relatie tot de nieuwe BBV en VPB regels, mee gaat werken aan de begroting nieuwe stijl.

ORGANISATIE
Deze gemeentelijke organisatie is in transitie op meerdere gebieden. Dat betekent een grotere werkdruk waardoor de behoefte is ontstaan naar een ervaren interim financieel beleidsmedewerker die zeer veel ervaring heeft in het opstellen van een begroting.

FUNCTIE
Ervaring met de nieuwe VPB en de komende aanpassingen in de BBV zijn zeer welkom.Je komt te werken onder de teamleider P&C maar zal zeer zelfstandig de werkzaamheden moeten uitvoeren. De start is op zeer korte termijn voor de duur van minimaal 3 maanden, 32 uur per week.

FUNCTIE EISEN
Minimaal afgeronde HBO opleiding met ruime kennis en ervaring.
Kennis van wet- en regelgeving, (gemeentelijk) beleid, procedures op onderdelen van het betreffende vakgebied en het kunnen toepassen hiervan met gedegen kennis van het eigen aandachtsgebied.
Ervaring in het optreden in overlegsituaties en het daarin toelichten en verdedigen van het standpunt van cluster/organisatie alsmede het doen van voorstellen.
Pre is ervaring met het grondbedrijf

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten