Opdrachtgever
sQout
Geplaatst op
16-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
915
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Freelancers,

Deze opdracht is inmiddels gesloten, bedankt voor de reacties.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 33 opdrachten
 • KPN Consulting 235 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Profiel Agile Tester

Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste tester die meehelpt denken aan de toekomst van het bedrijf en hét verschil kan maken. Je bent al een ervaren Agile tester. Je waarborgt de kwaliteit van het testautomatiseringsproces vanuit inspiratie en positiviteit. Ook al is het soms moeilijk om kwaliteit te kunnen waarborgen onder de druk van het sprint commitment, kun jij hier toch als ervaren tester de gulden middenweg in vinden. Onze opdrachtgever ziet deze gulden middenweg niet alleen als ingewikkeld, maar juist ook als een mooie uitdaging. Als jij staat voor ‘meer leveren, maar met meer kwaliteit’ dan ben jij de ideale nieuwe werknemer voor hen!

Tijdens deze functie maak je deel uit van het Scrumteam. Je bent in samenwerking met software ontwikkelaars verantwoordelijk voor het leveren van de kwaliteit van het product en voor de functionaliteiten. Samenwerking en enthousiasme zijn hierbij heel erg belangrijk. Met jouw kennis van functioneel testen en je analytisch vermogen ben je in staat om je team te ondersteunen in het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je draagt zorg in het bedenken van de testscenario’s en maakt samen met de ontwikkelaars de Selenium Test waar. Je wordt betrokken bij alle onderdelen van het software ontwikkelingsproces en je krijgt de ruimte om je ervaring praktisch te gebruiken en om verder uit te groeien tot een professional. Bij onze opdrachtgever krijg je alle kansen om je zelf te ontplooien en te laten zien wat je waard bent. Tot slot zal je werken in een actieve omgeving die nooit stil staat.

Gevraagd Agile Tester

 • HBO/WO werk-en denkniveau

 • minimaal 3 jaar ervaring als tester

 • Kennis met het werken in projecten van Scrum/Agile en testautomatisering

 • Je kunt nauwkeurig te werk gaan en je vind het leuk om in een team te werken

Bedrijfsprofiee Agile Tester

Onze opdrachtgever is een goedlopend IT bedrijf in de medische branche die zich sterk aan het ontwikkelen is. Hun doel is om de zorg voor de klanten te verbeteren door zorgverleners beter met elkaar te verbinden. Vanuit dit doel hebben zij verschillende producten ontwikkeld. Deze op Java gebaseerde producten maken het uitwisselen van data en het communiceren tussen verschillende zorgverleners gemakkelijk en haalbaar. Onze opdrachtgever kan echt als marktleider worden gezien als het gaat om communicatie binnen de medische branche.

De werkomgeving van onze opdrachtgever is zeer uitdagend. De medische wereld is erg gecompliceerd en het aantal gegevens in de database is daarom enorm, waardoor de zorg voor correctheid en beveiliging van de gegevens erg belangrijk is. Je werkt in een klein team, je krijgt veel verantwoordelijkheid en je hebt de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij zijn een kleine groep met grote aspiraties waar jij veel verschil kunt maken. Ons team is betrokken en de band is onderling erg sterk.

Duur project

8-12 maanden

Inzet tijdens project

32 -40 uur

 • marktconform tarief

Reacties graag voorzien van tarief, beschikbaarheid (+ eventuele vakantieplannen)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  24-08-2016 17:23
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten