Senior Projectleider

Opdrachtgever
B-street Groep
Geplaatst op
17-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
832
Status
Gesloten
Referentie
Senior Projectleider

Omschrijving

Senior Projectleider - Den Haag

Plaats

Den Haag

Verwachte startdatum

1 september 2016

Verwachte einddatum

31 december 2016

Optie tot verlenging

ja

Uur per week

36

Deadline tot reageren

vrijdag 19 augustus a.s., voor 12:00 uur

Interesse

Stuur dan je CV in wordformaat, motivatie en tariefindicatie

Ik ben op zoek naar een Senior Projectleider met ervaring in CRM systemen en processen rond klantondersteuning. Kan jij (clusters van) projecten managen en projectteams aansturen en begeleiden? Ben je gecertificeerd in Prince2 Foundation en Practitioner? Heb je ervaring met het leiden van complexe projecten? Kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer? Reageer dan snel!

De organisatie

De opdrachtgever verzamelt alles wat in of over Nederland is uitgegeven en is in veel opzichten een voorbeeldfunctie. Zo richtte zij als eerste een digitaal magazijn in, en liep internationaal vooraan door zich als een van de eerste organisaties bezig te houden met digitale duurzaamheid. Sinds 2015 voert de opdrachtgever ook taken uit binnen het openbaar bibliotheekstelsel. De komende jaren is de verwezenlijking van de nationale digitale bibliotheek, waarin iedereen toegang heeft tot alle in Nederland uitgegeven digitale en papieren publicaties.

De functie

Per direct zoekt de opdrachtgever een Senior Projectleider voor de afdeling Innovatieve Projecten die (clusters van) projecten kan managen en projectteams kan aansturen en begeleiden. Je stelt projectvoorstellen en projectinitiatiedocumenten op en zorgt voor de inpassing van nieuwe ontwikkelingen en methoden in de project-uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van de eindresultaten van projecten binnen de gestelde scope, planning en het budget. Rapportage vindt plaats aan de opdrachtgevers, stuurgroepen en aan het hoofd van de afdeling.

Innovatieve Projecten

De afdeling Innovatieve Projecten (IP) van de sector Innovatie & Ontwikkeling heeft als hoofdtaak het uitvoeren van strategische projecten, veelal met een sterke ICT-component. De projecten zijn uiteenlopend van aard, het kan gaan om complexe softwareontwikkelingsprojecten, maar ook om hardware- of gebouwprojecten. De projecten worden uitgevoerd ten behoeve van verschillende doelgroepen. De afdeling IP bestaat uit een groep projectleiders, een team van informatieanalisten en ondersteuning van project- en programmamanagement. Samen bezitten zij de vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor het uitvoeren van grote complexe projecten.

De functie-eisen

Academisch werk- en denkniveau;
Minstens vijf jaar aantoonbare ervaring met het leiden van (clusters) complexe projecten;
Gecertificeerd in Prince2 Foundation en Practitioner;
Kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het terrein van informatietechnologie in bibliotheken, bibliotheeksystemen, KRS systemen en systemen t.b.v. klantondersteuning;
Groepsgericht leiding kunnen geven;
Resultaatgericht, initiatiefrijk, omgevingssensitief;
Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

Contact informatie
Samentha Rosalia

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    19-08-2016 13:26
    Plaats
    Den Haag

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten