Applicatiebeheerder

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
17-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
55
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
869
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Het werk van een Application Manager/ Applicatiebeheerder betekent zo veel méér dan simpelweg een taak uitvoeren of op een knopje drukken. Jij gaat verder. Je stelt de juiste vragen en verdiept je in het hoe en waarom, altijd met je blik gericht op de toekomst. Daarbij word je perfect gefaciliteerd, want je werkt met de nieuwste technologieën en op basis van een geüpgrade infrastructuur. In een omgeving waar jouw energieke, initiatiefrijke en communicatieve persoonlijkheid volledig tot zijn recht komt.
Met het beheer van het grote en het complexe systeem van de klant krijg je als Applicatiebeheerder een stevige verantwoordelijkheid. Je bent dan ook een gevorderde medior of beginnende senior, die op doortastende wijze zorgt voor de planning, de procesbewaking, controle en het laten oplossen van storingen. Je gaat werken op de afdeling Infrastructuur & Beheer, deze afdeling is Agile ingericht en je draait mee in standby-diensten. De afdeling is verantwoordelijk voor de exploitatie van de primaire en secundaire systemen. Als Application Manager werk je dan ook nauw samen met de platform, infrastructuur en correctiefbeheerders.

Het profiel
De complexiteit van deze functie wordt mede bepaald door de veelheid aan gebruikte programma’s en systemen en hun onderlinge samenhang. Het is daarom belangrijk dat je snel informatie kunt opnemen en verwerken. Je bent in staat om zelfstandig ingewikkelde vraagstukken te analyseren en daarna ook snel te schakelen Je hoeft niet per se uit de financiële dienstverlening te komen, jouw talenten zijn immers allround inzetbaar. Je bent initiatiefrijk en stressbestendig. Daarnaast ben je ook contactueel en communicatief gezien een kei. Uiteraard werk je accuraat en heb je het overzicht.

Verder heb je

  • aantoonbaar hbo-werk- en -denkniveau

  • minstens 2 jaar ervaring als Applicatiebeheerder of Application Manager

  • veel ervaring met de Agile/Scrum-methodiek

  • bekendheid met diverse technische componenten, zoals Windows Server 2008/2012, interfaces, Java platformen (met name JBoss), Powershell, WCF (IIS) en Powercenter (informatica)

  • kennis en ervaring met het implementeren en inrichten van het SCOM platform

Geschikte kandidaten kun je met een motivatie morgenochtend voor 11.00 uur mailen naar ons.
Tarief, circa € 55,= per uur.
Indien je vragen hebt dan horen wij het graag.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten