Applicatie Beheerder

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
17-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
794
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Helion IT zoekt voor één van haar opdrachtgevers waar wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst een:

Applicatie Beheerder

De functie
Als applicatiebeheerder werk je voor de Unit ICT Operations en ben je primair verantwoordelijk voor alle activiteiten die gericht zijn op het beheer en onderhoud van bedrijfskritische applicaties. Belangrijkste verantwoordelijkheid is dat de systemen operationeel zijn en blijven en voldoen aan gestelde eisen voor wat betreft beschikbaarheid, performance en capaciteit. In deze functie bied je directe ondersteuning aan de gebruikers van de systemen en zorg je voor tijdige en juiste afhandeling van calls (incidentmanagement).
Daarnaast bewaak je de kwaliteit van het applicatiebeheer, verzorg je de documentatie, adviseer je over technische oplossingen en acteer je proactief op interne- en externe ontwikkelingen op gebied van applicatiebeheer. Je vindt het belangrijk de gestelde team en individuele doelen te bereiken. Participeert namens het team Applicatiebeheer in projecten;

Je beheert de diverse (maatwerk) applicaties die gebruikt worden en houdt proactief toezicht op bestaande omgevingen. Je stelt acceptatiecriteria en productrisico’s op en bewaakt deze bij implementatie, implementeert en adviseert bij software-updates, vernieuwingen en/of migraties en beheert (technische) documentatie, parameters, configuratie-items en logging informatie van de applicaties.
In de communicatie adviseer je informatieanalisten, technisch beheerders en applicatieontwikkelaars. Je deinst niet achterover verbetervoorstellen te doen waar nodig en je wordt enthousiast van het beantwoorden van vragen van applicatiegebruikers en systeemeigenaren op het gebied van capaciteit en beschikbaarheid. Je bent analytisch ingesteld en je haalt energie uit het identificeren van (potentiële) problemen en handelt deze zoveel mogelijk zelfstandig af in overleg met je coördinator of de manager team Applicatie Services.
Je bent iemand die zelfstandig werkt, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en makkelijk communiceert met collega’s.

Het profiel

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur een ICT gerelateerde opleiding;

  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met applicatiebeheer en IT processen (ITIL, ASL, BiSL);

  • Je beschikt over ervaring met PL/SQL en database kennis is een pre;

  • Je hebt bij voorkeur ervaring met testen;

  • Je ben dienstverlenend en klantgericht ingesteld;

  • Je bent communicatief vaardig, kan goed samenwerken en je hebt een flexibele werkhouding;

  • Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Standplaats: Den Haag

40 uur

Start: z.s.m.

Duur minimaal 3 maanden met verlengingen tot aan 2 jaar.

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten