Tactisch Beheerder

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
18-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
317
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Helion IT zoekt voor één van haar opdrachtgevers waar wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst een:

Tactisch Beheerder

Functieomschrijving
Als tactisch beheerder ben je in een zelfstandig team het eerste aanspreekpunt voor operationeel beheerders en verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, integriteit, vertrouwelijkheid en continuïteit van de Storage en Server omgeving. Het continue verbeteren zit in je DNA. Je bent specialist op je vakgebied en het logische aanspreekpunt bij technische vraagstukken. Hier neem je zelf het initiatief om verbeteringen te identificeren en toe te passen, bij voorkeur door gebruik van IT Automation.

Daarbij pak je zelfstandig klussen op en zorgt bijvoorbeeld voor planning en voorbereiding van preventief en ad-hoc onderhoud van de hardware en bijbehorende software laag. Je bereidt wijzigingen voor welke door jezelf en/of operationeel beheerders wordt uitgevoerd. Daarnaast verzamel en analyseer je gegevens over de belasting van de diverse componenten van de in de IT-infrastructuur opgestelde hard- en softwarecomponenten, welke beheerd wordt door de afdeling, en geef je adviezen voor toekomstig gebruik.

Vervangen x86 hardware ivm achterlopen LCM activiteiten. Automatiseren beheers/control activiteiten gericht op de fysieke hardware

Functie-eisen
Gecertificeerd Windows 2008/2012 en ITIL Foundation
Ervaring in grote en complexe omgevingen met diverse operating systemen en virtualisatie Windows, AIX, Linux, VMWare).

Standplaats: Den Bosch

Inzet z.s.m. voor tenminste 3 maanden, met optie op verlenging, voor 36 uur per week

Deadline: 18-08-2016 om 15.00 uur

Géén ZZP-ers

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten