Projectleider Implementatie Overstapregeling Erfpacht

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
583
Status
Gesloten
Referentie
IGB77684972

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-9-2016

Einddatum

1-5-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

25-8-2016 om 10:00 uur

De Vernieuwing van het Erfpachtstelsel is voorbereid in opdracht van het college en de Raad. Het nieuwe stelsel valt uiteen in 2 delen. Eerst worden de Algemene Bepalingen opgesteld en vrijgegeven voor inspraak. Deze Algemene Bepalingen zijn inmiddels vastgesteld en het nieuwe eeuwige durende erfpachtstelsel is inmiddels een feit (met als ingangsdatum 1 juli 2016). Vervolgens wordt de overstapregeling (inclusief de regeling rond het wijzigen van erfpachtrechten) vormgegeven. Bij de uitwerking van het stelsel speelt de implementatie een belangrijke rol. De projectleider implementatie zal een spil zijn tussen de afdeling Erfpacht & Uitgifte en het Projectteam VES, waarbij de projectmanager VES (Bennie Rusken) opdrachtgever is.

Onder de projectleider implementatie is de werkgroep implementatie ingericht die verantwoordelijk is voor de aansturing en uitwerking van de implementatie enerzijds en het samenbrengen van specifieke expertise (ICT, procesbeschrijving, financiën) die voor de verschillende uitwerkingsteams beschikbaar is.

De projectleider stuurt 5 implementatieteams aan

 • Implementatieteam Wijzigingen erfpachtbeheer

 • Implementatieteam Overstapregeling

 • Implementatieteam Grondprijsbepaling

 • Implementatieteam Basis op Orde

 • Implementatieteam ICT

De projectleider implementatie is inhoudelijk verantwoordelijk voor de uitvoering van de implementatie zoals in het Plan van Aanpak beschreven.
De te behalen resultaten zijn afhankelijk van de samenwerking tussen opdrachtgever, opdrachtnemer en andere partners in de keten. De adviseur zet eerder opgedane kennis in en gebruikt de in deze opdracht opgedane kennis bij volgende opdrachten.
Het projectteam Vernieuwing Erfpachtstelsel heeft voor eeuwigdurende erfpacht beleidsstukken opgesteld. De afdeling Erfpacht & Uitgifte zal met deze stukken gaan werken. Als projectleider implementatie is het van belang om een goede verbinding te leggen tussen het projectteam en de afdeling.”

Functie-eisen

 • minimaal een WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald WO diploma.

 • in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als projectleider van soortgelijke complexe projecten.

 • ervaring met bedrijfsprocessen.

 • ervaring met politiek bestuurlijke besluitvorming.

 • ervaring met het inrichten en/of verbeteren van bedrijfsprocessen.

Competenties

We zoeken iemand die de “eigenaar” van de implementatie kan zijn, zorgt voor een slagvaardige organisatie, gestructureerd en precies stuurt, de kwaliteit en planning bewaakt. Een sturende verbinder. Daarnaast is het belangrijk dat hij/zij slagvaardig is, aanspreekt en stimuleert en in staat is om zichtbaar verantwoordelijk zijn voor de implementatie. 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  22-08-2016 14:45
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-08-2016 13:22
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-08-2016 10:05
  Plaats
  Hoeven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten