Inkoopadviseur

Intermediair
P.J.H. van Boheemen Consu
Geplaatst op
19-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
60
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
26
Status
Gesloten
Referentie
160818A

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een non-profitorganisatie, is VBCI op zoek naar een inkoopadviseur

Algemeen

Standplaats

Gouda

Startdatum

05-09-2016

Einddatum

31-12-2016(optie tot verlenging)

Uren per week

16

Dit is de opdracht

De Centraal Juridische Afdeling werkt aan een optimale juridische kwaliteit van handelen van de gemeente. Dat doen we klantgericht, samen en met oog voor het resultaat. We ondersteunen de organisatie met juridisch advies, waarbij we een proactieve gesprekspartner zijn. We letten erop dat regelgeving duidelijk, uitvoerbaar en handhaafbaar is en we adviseren bij inkoop, aanbestedingen en verzekeringen. Ook dragen we zorg voor een juiste behandeling van bezwaarschriften en klachten.

De gemeente Gouda zoekt voor een periode van vier maanden een ervaren inkoopadviseur voor 16 uur per week. De inkoopadviseur is werkzaam in het team Inkoop, Contractbeheer, Aanbesteden en Verzekeringen van de Centraal Juridische Afdeling van de gemeente.

​Wat zijn je werkzaamheden

Als inkoopadviseur adviseer je over en begeleid je zowel nationale als Europese aanbestedingen ten behoeve van de inkoop van werken, diensten en leveringen door de gemeente. In samenwerking met projectleiders zorg je ervoor dat met jouw advies opdrachten doel- en rechtmatig aanbesteed worden. Je zorgt voor de tactische advisering en levert, gevraagd en ongevraagd, advies aan het management over de uitvoering van het inkoopbeleid. Daarnaast stel je aanbestedingsstukken en modellen ten behoeve van het inkoopproces op.

​Dit breng je mee
•In het bezit van NEVI I en kennisniveau NEVI Expert
•Actuele kennis van de wet- en regelgeving voor aanbesteden door de overheid, met name op het gebied van Werken
•Minimaal vier jaar werkervaring met het begeleiden van aanbestedingen bij een overheidsinstantie, met name op het gebied van Werken
•Goede communicatieve en adviserende vaardigheden, zelfstandig werkend en een ‘meedenker’; je komt snel tot de kern van een probleem, weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden en kun top basis hiervan een gewogen oordeel en advies vormen

Herken je jezelf in bovenstaand functieprofiel en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan direct jouw CV met begeleidend schrijven waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie.

Gesprekken worden ingepland voor de tweede helft van de week van 29 augustus.

Heb je vragen over deze opdracht of over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Johan Boekhoudt via Johan@vbci.nl

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten