Lead Webdeveloper .NET

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
18-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht, Woerden of Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
1101
Status
Gesloten
Referentie
20119402

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 237 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119402 Tijdelijke inhuur

Voor KvK zijn wij op zoek naar een Lead Webdeveloper .NET

Kamer van Koophandel

Ondernemen is kansen benutten, risico's nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.
Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Online bij de Kamer van Koophandel

Online en web zijn belangrijke pijlers van de toekomst van de KvK. Gezien het grote belang van online voor de KvK vindt een groot deel van de online ontwikkeling plaats binnen de organisatie van KvK zelf. De KvK werkt in Scrum teams aan web ontwikkeling. De Scrum teams zijn breed en multi-disciplinair samen gesteld. Er wordt gewerkt in sprints van 2 tot 3 weken.

Omschrijving opdracht

De kandidaat ontwikkelt web applicaties en websites met .Net. Binnen het ontwikkelproces is de kandidaat verantwoordelijk voor het opzetten van een goede software- en applicatiearchitectuur. De kandidaat begeleidt de developers binnen het Scrum team. De code die de ontwikkelaars in het Scrum team ontwikkelen volgt de interactie ontwerpen van de UX designer en integreert op een juiste manier de visuals van de Visual Designer en de HTML, CSS en Javascript code van de Frontend Developer.

Dit ga je doen

De kandidaat werkt binnen het Scrum team en is samen met zijn teamgenoten en de Scrum Master betrokken bij het vullen en beheren van de backlog. De kandidaat werkt met Jira als issue tracking systeem, git en svn als versie beheersysteem, en Visual Studio als IDE. De kandidaat is zeer goed thuis in .Net maar ook in de andere technologieën die gebruikt worden in het team zoals de Frontend technologieën zoals HTML, CSS, Javascript en dust.js. De content die gepresenteerd wordt in de website is opgeslagen in een Content Management Systeem.
De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Functie eisen

 • U hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur op het gebied van Informatica of vergelijkbaar

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring in de functie van .NET ontwikkelaar binnen web- en online ontwikkeling

 • U hebt minimaal 2 jaar ervaring als Lead Webdeveloper .NET

 • U hebt minimaal 3 jaar ervaring met het werken met Content Management Systemen

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met het werken met SCRUM teams.

Functie wensen

 • Meerjarige ervaring in .NET ontwikkeling voor bedrijfskritische websites voor organisaties met meer dan 250 werknemers.

Competenties

 • Creativiteit: De kandidaat bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

 • Deskundigheid: Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

 • Kwaliteitsgerichtheid: De kandidaat hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

 • Resultaatgericht: De kandidaat werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

 • Samenwerken: De kandidaat handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht, Woerden of Amersfoort

Startdatum

zsm

Duur

12 maanden

Optie op verlenging

2 maal 12 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

25-08-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

01-09-2016

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij ervan uit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten