Subsidie Coordinator

Opdrachtgever
ICE People
Geplaatst op
18-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Meer dan 15.000 euro
Op locatie
Voorburg
Reacties
0
Bekeken
27
Status
Gesloten
Referentie
2491 AJ

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2555 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Voor een Gemeente in Zuid Holland, een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkeld naar een regie-organisatie. Veel van de taken die ze nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of zij doen ze samen met anderen.

Als organisatie geven zij vorm aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Hen hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken zij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen ze onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Afdeling
De afdeling Bedrijfsvoering werkt vraaggericht en levert kwalitatief hoogwaardig en integraal advies en ondersteuning aan alle afdelingen binnen de gemeentelijke organisatie. Bedrijfsvoering doet dit om er voor te zorgen dat de gemeente haar beleidsdoelen haalt binnen de beschikbare middelen en de gestelde kaders. De adviseurs van Bedrijfsvoering zijn onafhankelijk en geven professioneel en integraal advies op basis van wet- en regelgeving en bestuurlijke- en organisatiedoelen. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit 80 medewerkers.

De adviseurs werken vanuit Klantteams die bestaan uit adviseurs van verschillende disciplines (HR, Informatiemanagement, Juridisch en Financiën). Het doel van een Klantteam is de ambtelijke organisatie en het bestuur integraal te adviseren op het brede terrein van bedrijfsvoering.

Opdracht
Om de lange termijn ambities van de gemeente te realiseren, wil de gemeente Leidschendam-Voorburg beter gebruikmaken van externe financieringsmogelijkheden, zoals subsidies. Doordat ook andere overheden meer aandacht zullen besteden aan het verwerven van alternatieve middelen, zullen er meer en beter voorbereide aanvragen voor de bestaande subsidieregelingen binnenkomen. Hierbij is professioneel subsidieadvies dan ook onmisbaar om de kans op een succesvolle aanvraag te vergroten.

Taken en werkzaamheden

De subsidiecoördinator houdt zich bezig met

  1. De focus op subsidieverwerving in de organisatie. Het signaleren van kansen, het informeren van de organisatie over subsidiemogelijkheden.

  1. Op het uitvoeren van subsidiescans en dergelijke, om te zorgen dat er geen kansen gemist worden.

  1. Het bepalen van het subsidiepotentieel en een scan maken van de meest kansrijke projecten.

  1. Op basis van de kansrijke projecten en een afweging van de kosten en baten beslissen over subsidieverwerving.

  1. Het vergroten van subsidiebewustzijn, informatievoorziening, haalbaarheidsbepalingen. Organisatie breed meer aandacht vestigen op subsidiemogelijkheden. Bijvoorbeeld door het aanbieden van een subsidiedatabank, vakliteratuur en scholing.

  1. Overleg met het cluster Financiën van bedrijfsvoering over de mogelijke administratie van subsidies.

  1. Up to date houden van het subsidieprotocol wat de samenwerking regelt tussen de subsidieadviseur en de afdelingen.

Vereisten / knock-outcriteria
‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad'.

Gunningscriteria (weging)
3.Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met de begeleiding van het werven van subsidies voor overheidsorganisaties (25%)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet.

Eisen

· Communicatieve vaardigheden
· Netwerken
· Luisteren
· Schriftelijke vaardigheden
· Secuur
· Resultaatgericht
· Creativiteit

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten