Klantmanager Werk

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
20-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Hilversum
Reacties
2
Bekeken
8662
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Als creatieve mediastad is Hilversum het hart van de mediavalley die zich uitstrekt tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Een plek waar ontwikkelingen op het gebied van media, de creatieve industrie en cultuur ruim baan krijgen. De gemeente Hilversum staat te boek als een vernieuwende, dynamische en innovatieve gemeente.

Wij streven midden in de Hilversumse samenleving te staan. Burgers, bezoekers en bedrijven kunnen bij ons terecht voor uiteenlopende diensten en producten (Publiekszaken en Werk, Inkomen & Zorg), dragen we zorg voor een hoogwaardige leefomgeving (Openbare ruimte) en maken we beleid dat we goed kunnen uitleggen en vakkundig uitvoeren (Beleidsontwikkeling en Beleidsuitvoering).

Opdracht
Begeleidt en motiveert klanten in hun traject gericht op arbeidsmarkttoeleiding of sociale activering
Inventariseert, analyseert, en stelt een op maat gesneden trajectplan op ter begeleiding van de klant
Initieert, faciliteert, begeleidt en bewaakt de activiteiten die voortkomen uit het trajectplan en stelt indien nodig het traject bij.
Legt de resultaten van de inspanningen in GWS4all vast. Bewaakt de kwaliteit van het aanbod van de re-integratiebedrijven en/of onderwijsinstellingen, rapporteert hierover aan de teammanager.

Je CV
Beschikken over minimaal HBO-niveau werk- en denkniveau;
Aantoonbare kennis van de wet- en regelgeving, subsidieregelingen en voorzieningen en in staat om deze op een adequate wijze toe te passen, blijkend uit relevante opleidingen / werkervaring;
Minimaal 3 jaar ervaring gedurende de laatste 5 jaar als klantmanager met als accent arbeidsmarkttoeleiding;

Competenties:
Initiatief
Coachen
Sensitiviteit
Geeft grenzen aan
Resultaatgerichtheid
Fraude alertheid
Analytisch vermogen

Indien je niet aan de onderstaande harde eisen voldoet hoef je niet te solliciteren:
Minimaal 32 uur per week beschikbaar
Aantoonbare ervaring met GWS4all/Suite4WIZ in de laatste drie jaar

Werkweek
32-36 uur

Een leuke baan voor jou? Stuur een reactie via deze site. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Voor meer informatie recruitmentconsultant Jan Kroon.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  22-08-2016 11:15
  Plaats
  Uithoorn
  Geplaatst door
  DEPO Personeelsadvies & Verzuimmanagement
  Status
  Standaard
  Bijlage
  pc3sdiaklh7dgd6.docx

  Uithoorn, 22 augustus 2016

  Betreft: Sollicitatie Klantmanager Werk

  Geachte heer/ mevrouw,

  Naar aanleiding van de vacature op freelance.nl wil ik via deze brief solliciteren op de functie van Klantmanager Werk. U zult zich wel afvragen na het lezen van mijn cv waarom ik met mijn uitgebreide P&O ervaring solliciteer op de functie van Klantmanager Werk. Kort samengevat, het werken met deze doelgroep is mijn passie, dit is wat ik wil gaan doen en waar ik goed in ben. In deze brief probeer ik u ervan te overtuigen waarom ik denk de geschikte kandidaat te zijn voor deze interessante functie.

  Na 27 jaar gewerkt te hebben bij de KLM in diverse leidinggevende posities, werk ik nu al 12 jaar als interimmer voor mijn bedrijf DEPO Personeelsadvies. Ik adviseer en los problemen onder ander op voor (MKB) bedrijven op het gebied van P&O. Daarbij ben ik onder ander verantwoordelijk voor het oplossen van P&O vraagstukken, het uitvoeren van reorganisaties, loopbaan coaching via Q4 diskmodel, outplacement- en recruitment trajecten en het werken als casemanager binnen diverse organisaties (incl. 2e spoor).

  Als re-integratiebedrijf heb ik gedurende 5 jaar gewerkt voor het UWV en voor de gemeente Haarlemmermeer. In deze periode was ik re-integratie consultant waarbij mijn taak was om klanten met een bijstandsuitkering, WAJONG‘ers, vluchtelingen en werklozen aan het werk te helpen. Daarbij denkend aan een 1 op 1 begeleiding van de klant, maar ook een training geven aan een groep bestond uit mijn werk. Tijdens het intakegesprek werd een profiel opgesteld van de klant waar de huiselijke situatie in beeld werd gebracht en werden de competenties van de klant bepaald. Vervolgens werd er door mij een Plan van aanpak opgesteld in samenwerking met de klant. Uiteindelijk was het doel om de klant te helpen naar werk, dit eventueel door scholing. Mijn kracht is dit uit de klant te halen, persoonlijke analyses maken, competenties te bepalen en dit te matchen met mijn netwerk. Resultaat was dat ik 82% van de klanten geplaatst had bij bedrijven in mijn grote netwerk. Specialisme is klanten te plaatsen met een achterstand tot de arbeidsmarkt waarbij de Participatiewet bij mij bekend is met de diverse voordelen voor de werkgever. Uiteraard weet ik de administratie goed aan te leveren bij de desbetreffende instanties.

  Mijn opdrachtgevers waarderen mij vooral om mijn match kwaliteiten van vraag en aanbod en voor mijn oplossend vermogen. Daarbij kan ik goed luisteren, goed Engels spreekt, flexibel ben in werken, klanten weet te motiveren en te stimuleren, goed met targets kan omgaan, beslissingen durft te nemen, een coachende houding heb en op directe, maar toch tactvolle wijze feedback geef op hun manier van solliciteren. Daarbij ben ik een persoon die mensen weet te bewegen om anders te leren denken en te doen. Dit alles zou ik niet kunnen doen door mijn kennis, humor en coach technieken. Voor deze leuke baan wil ik graag mijn ondernemerschap opzeggen.

  Ik kom graag naar u toe voor een gesprek waarin ik mijn enthousiasme over deze functie verder toe kan lichten.

  Met vriendelijke groet,

  Sjoerd Deibert

  Bijlage: curriculum vitae

 • Datum
  25-08-2016 11:23
  Plaats
  Hoeven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten