Projectmanager gebiedsontwikkeling

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
19-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Haarlem
Reacties
0
Bekeken
1937
Status
Gesloten
Referentie
IGB77850934

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectmanager met ervaring in de ontwikkeling van complexe ruimtelijke opgaven op het gebied van recreatie, agrarische ontwikkeling, verduurzaming watersystemen en de daarbij behorende financiële vraagstukken.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

U bent werkzaam voor de afdeling Projecten en Planeconomie, cluster Projecten. Het organisatieonderdeel Projecten en Planeconomie (P&P) heeft een omvangrijke portefeuille bestaande uit ruimtelijke- en niet ruimtelijke projecten. Daarnaast wordt op dit moment ook gewerkt aan de implementatie van programmamanagement.

Met PARK21 ontstaat in Haarlemmermeer een groot en gevarieerd landschap om te recreëren en te verblijven voor mensen nu en straks. De schaal, het internationale aspect en de voorzieningen en evenementen die daarbij horen, maken PARK21 een metropolitaan park. Voor het project is een masterplan opgesteld en vastgesteld door de gemeenteraad, als kadernota voor de gebiedsontwikkeling.

Ontwikkelingen in het 1000 hectare grote parkgebied moeten passend zijn binnen het parkconcept en voldoen aan de kaders en randvoorwaarden van het masterplan. De komende periode staat in het teken van de voorbereiding en uitwerking van de verschillende deelgebieden tot concrete projectvoorstellen, inclusief financierings- en uitvoeringsstrategie. Het eerste deelgebied is inmiddels uitgevoerd.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en ontwikkeling van een deelproject binnen de gebiedsontwikkeling PARK21.

 • U begeleidt initiatieven en geeft het verder vorm aan de agrarische transformatie en het coördineren van de toekomstige bereikbaarheid van PARK21.

 • U opereert op basis van de bekend veronderstelde projectelementen (GROTICK).

Eisen

 • U beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding.

 • U bent per direct of uiterlijk 1 oktober beschikbaar.

 • U hebt minimaal 7 jaar relevante en aantoonbare ervaring met gebiedsontwikkeling.

 • U beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wensen

 • U hebt relevante en aantoonbare ervaring als project- / procesmanager in een projectteam met betrekking tot complexe gebiedsontwikkelingsprojecten.

 • U hebt relevante en aantoonbare ervaring met het leggen van verbindingen tussen verschillende partijen aangaande de agrarische transformatie.

 • U hebt relevante en aantoonbare ervaring in organisatie, selectie en begeleiding van partijen en  initiatieven bij gebiedsontwikkelingen met recreatie als belangrijkste thema.

 • U hebt kennis van financiering, rechtsvormen, contractvorming en fiscale aspecten bij gebiedsontwikkelingen.

 • U hebt kennis van en ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving van bijvoorbeeld een gemeentelijke organisatie, ervaring met provincie, hoogheemraadschap / waterschap.

Waar?

Regio Haarlem

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind september 2017, met de optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór woensdag 31 augustus aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten