Technisch Beheerder

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
19-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
1
Bekeken
1861
Status
Gesloten
Referentie
19820161

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Helaas is de functie ingevuld door een andere kandidaat. In ieder geval bedankt voor je interesse en de moeite om te reageren.

Op dit moment heb ik geen andere opdracht in portefeuille maar dat kan in de toekomst zeker anders zijn.

Succes met het vinden van een passende opdracht!

Vriendelijke groet,

Melvin Blaauw


Omschrijving

Critical Communications draagt bij aan een veiligere samenleving door te verbinden als elke seconde telt. KPN ontzorgt de medewerkers binnen de publieke veiligheid, maritieme sector en defensie door hen te verbinden met onze kennis, ervaring, robuuste en innovatieve dienstverlening. Verbinden als elke seconde telt.

Over de functie
Als Technisch Beheerder / Systeem Specialist vervul je een spilrol binnen de afdeling System Maintenance. Hierbij is een goede performance op het gebied van technisch, applicatie- en functioneel beheer essentieel. Daarnaast heeft afdeling System Maintenance een prominente rol binnen de Servicemanagement besturing gebaseerd op ITIL, zodat alle incidenten, problems en changes binnen de afgesproken SLA’s worden verwerkt en gerapporteerd.
Wat ga je doen

Brede technische netwerkkennis is noodzakelijk. Je beoordeelt het netwerk op tactisch niveau en komt met concrete verbetervoorstellen op het gebied van borging, continuïteit en capaciteit.

Analyseren en oplossen van incidenten volgens SLA oplostijden en tijdige escalatie naar de Incident Proces Lead ingeval van optredende crisissituaties of bij complexe issues.

Voorbereiden, plannen, coördineren van noodzakelijke Maintenance werkzaamheden op de Netwerken, Systemen en Applicaties binnen het werkveld voor uitvoering binnen het in de OLA gestelde tijdsvenster.
Je draait mee in de dagelijkse operatie en verschillende overlegstructuren om de werkzaamheden (grotendeels op afstand) op het IT-netwerk/communicatieplatform uit te voeren. Dit doe je zowel zelfstandig als in teamverband.
We zoeken iemand die vasthoudt aan gevraagde performance en werkafspraken. Je coacht waar nodig en spreekt collega’s aan op afwijking en corrigeert.

Kennis van mobiele infrastructuren
Windows Linux
Cisco

Waakdiensten – eenmaal per 6 weken 24/7
Thuis werken niet mogelijk

36 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    23-08-2016 16:42
    Plaats
    Apeldoorn

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten