Functioneel Applicatiebeheerder

Opdrachtgever
OSI-8 Detachering BV
Geplaatst op
19-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
notk
Op locatie
Utrecht, Woerden of Amersfoort
Reacties
1
Bekeken
2301
Status
Gesloten
Referentie
FS-OSI-8-46328

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever de Kamer van Koophandel zijn wij op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder voor het functioneel beheer van bedrijfskritische websites en portalen

Online en web zijn belangrijke pijlers van de toekomst van de KvK. Gezien het grote belang van online voor de KvK vindt een groot deel van de online ontwikkeling plaats binnen de organisatie van KvK zelf. De KvK werkt in Scrum teams aan web ontwikkeling. De Scrum teams zijn breed en multidisciplinair samen gesteld. Er wordt gewerkt in sprints van 2 tot 3 weken.

Omschrijving opdracht

De kandidaat co├Ârdineert alle beheerwerkzaamheden rond de online productie systemen van de KvK. De kandidaat zorgt er voor dat de KvK weet conform welke eisen de online productie omgevingen worden bewaakt.

Wat ga je doen?

De kandidaat stelt in samenwerking met de Scrum Teams en de verschillende leveranciers op hosting gebied een SLA (Service Level Agreement) en DAP (Dossier Afspraken en Procedures) op die beschrijft hoe de interne beheer organisatie bij de KvK en de organisatie van de leveranciers de productie omgevingen beheren. De kandidaat co├Ârdineert de werkzaamheden van de Technisch Applicatiebeheerders. De kandidaat zorgt er voor dat juiste mensen binnen de KvK weten wat de status is van de online productie omgevingen.

Wensen en Eisen

o Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau (EIS) voorkeur WO (wens)
o Richting Informatica (of gelijkwaardig) (wens)
o Tenminste 3 jaar of meer werkervaring in een of meerdere van de navolgende de functie zoals Functioneel Applicatiebeheerder, Project Manager, Delivery Manager en Manager Operations voor online systemen (EIS) maar bij voorkeur 5 jaar of meer (wens)
o Tenminste 3 jaar of meer werkervaring in een of meerdere van de navolgende de functie zoals Functioneel Applicatiebeheerder, Project Manager, Delivery Manager en Manager Operations voor bedrijfskritische websites voor organisaties met meer dan 250 werknemers? (EIS) maar bij voorkeur 5 jaar of meer (wens)
o Tenminste 2 jaar met het OPSTELLEN van SLA en DAP documenten voor bedrijfskritische websites voor organisaties met meer dan 250 werknemers (EIS) maar bij voorkeur 5 jaar of meer (wens)
o Tenminste 2 jaar met het UITVOEREN van SLA en DAP documenten voor bedrijfskritische websites voor organisaties met meer dan 250 werknemers (EIS) maar bij voorkeur 5 jaar of meer (wens)
o Bereid zijn om buiten reguliere kantoortijden bereid mee te draaien in geplande beschikbaarheidsdiensten? (EIS)
o Tenminste 2 jaar met werkzaamheden in scrum teams (EIS) maar bij voorkeur 5 jaar of meer (wens)

Projectgegevens

Duur opdracht

12 maanden met een optie tot 2 x verlenging van 12 maanden.

Aantal uren per week

minimaal 36

Standplaats

Utrecht, Woerden of Amersfoort

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-09-2016 14:08
  Plaats
  hoofddorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten