Functioneel Applicatiebeheerder

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
19-08-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
70
Op locatie
Utrecht, Woerden of Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
2072
Status
Gesloten
Referentie
20119417

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119417 Tijdelijke inhuur

Voor KvK zijn wij op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder.

Kamer van Koophandel

Ondernemen is kansen benutten, risico's nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.
Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Online bij de Kamer van Koophandel

Online en web zijn belangrijke pijlers van de toekomst van de KvK. Gezien het grote belang van online voor de KvK vindt een groot deel van de online ontwikkeling plaats binnen de organisatie van KvK zelf. De KvK werkt in Scrum teams aan web ontwikkeling. De Scrum teams zijn breed en multi-disciplinair samen gesteld. Er wordt gewerkt in sprints van 2 tot 3 weken.

Omschrijving opdracht

De kandidaat coordineert alle beheerwerkzaamheden rond de online productie systemen van de KvK. De kandidaat zorgt er voor dat de KvK weet conform welke eisen de online productie omgevingen worden bewaakt.

Dit ga je doen

De kandidaat stelt in samenwerking met de Scrum Teams en de verschillende leveranciers op hosting gebied een SLA (Service Level Agreement) en DAP (Dossier Afspraken en Procedures) op die beschrijft hoe de interne beheer organisatie bij de KvK en de organisatie van de leveranciers de productie omgevingen beheren. De kandidaat coordineert de werkzaamheden van de Technisch Applicatiebeheerders. De kandidaat zorgt er voor dat juiste mensen binnen de KvK weten wat de status is van de online productie omgevingen.
De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Functie eisen

 • U hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur op het gebied van Informatica of vergelijkbaar

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Functioneel Applicatiebeheerder, Project Manager, Delivery Manager en Manager Operations voor online systemen

 • Minimaal 2 jaar ervaring als Functioneel Applicatiebeheerder, Project Manager, Delivery Manager en Manager Operations voor bedrijfskritische websites voor organisaties met meer dan 250 werknemers

 • Minimaal 2 jaar ervaring met het opstellen van SLA en DAP documenten voor bedrijfskritische websites voor organisaties met meer dan 250 werknemers

 • Bereid mee te draaien in geplande beschikbaarheidsdiensten

 • Minimaal 2 jaar ervaring met werkzaamheden in scrum teams

Competenties

 • Creativiteit: De kandidaat bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

 • Deskundigheid: De kandidaat ontwikkelt eigen kennis over het vakgebied en kan deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

 • Kwaliteitsgerichtheid: De kandidaat hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

 • Samenwerken: De kandidaat handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

 • Resultaatgericht: De kandidaat werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht, Woerden of Amersfoort

Startdatum

13-09-2016

Duur

12 maanden

Optie op verlenging

2 maal 12 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

ca € 70

Sluitingsdatum

26-08-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

05-09-2016

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij ervan uit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten