Software Engineer / Agile Java Engineer

Opdrachtgever
Ajilon IT (onderdeel van Adecco)
Geplaatst op
19-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Hengelo
Reacties
1
Bekeken
2446
Status
Gesloten
Referentie
Th1908STMV

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

AGILE JAVA ENGINEER
zowel op WO als HBO niveau, met de ambitie en potentie om door te groeien naar rollen als Software Architect, System Engineer of projectleider. Getalenteerde engineers met een passie voor het ontwerpen, ontwikkelen en testen van complexe software.

About the job

Als software engineer werk je in multidisciplinaire, zelf-organiserende teams waarin op een iteratieve manier applicaties ontwikkeld worden. Van deze teams verwachten wij dat zij in grote mate zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het efficiënt ontwikkelen van het juiste product. We hechten grote waarde aan de toepassing van state-of-the-art, hightech technieken en methoden. Het ‘Agile Manifesto’ ligt ten grondslag aan al onze activiteiten en bijna al onze ontwikkeling vindt plaats in Scrum teams. Deze teams zijn multidisciplinair, zelf-organiserend en integraal verantwoordelijk voor een veelheid aan aspecten zoals requirements analyse, architectuur, testen, validatie en regelmatige productdemonstraties. Software ontwikkeling is veelal gebaseerd op Java en wordt ondersteund door moderne tooling.

About you

Je hebt een WO of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van technische informatica. Je bent recent afgestudeerd of hebt enkele jaren werkervaring.
We zoeken met name engineers die de potentie hebben om door te kunnen groeien in onze organisatie. Zo zou je één van onze toekomstige System Engineers kunnen worden, met een goede domeinkennis en een brede kijk op systemen. Of wellicht ben jij de engineer met technisch inzicht en overzicht en ga je voor een rol als Software Architect. Onderscheid je je juist als een leider en organisator? Dan kan een carrière pad in de richting van scrum master of projectleider bij je passen.

Een voor ons interessante kandidaat is creatief, proactief en gedreven – afwachten of gemakkelijk loslaten zit niet in jouw aard. Je voelt je verantwoordelijk voor je resultaat maar met name ook voor het resultaat van het team. Een teamspeler dus, die prettig en open communiceert. Je kunt een technisch probleem helder uitleggen, maar praat ook net zo gemakkelijk over niet-technische zaken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-08-2016 20:34
  Plaats
  Doesburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten