Beheerder Business Intelligence & Data WareHouse (BI & DWH)

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
22-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
1
Bekeken
740
Status
Gesloten
Referentie
ht/Beheerder Business Intelligen

Afrondingstoelichting

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben voldoende reacties binnen gekregen op deze functie. De reacties worden nu doorgenomen door één van onze recruiters.

Zodra alle CV's zijn bekeken zullen wij u vanuit ons eigen database per e-mail feedback geven op uw sollicitatie.

Met vriendelijke groet,

Backoffice ItaQ


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Informatie over de unit/team

Binnen de Kerntaak Gegevens is de unit Business Intelligence Competence Center (BICC) verantwoordelijk voor het in het kader van BI leveren van gegevens uit bronsystemen. De unit heeft als kerntaak het ontsluiten van gegevens. Het MIH dat in samenwerking met andere partijen steeds meer vorm krijgt, is daarbij een belangrijke voorziening. Dit MIH wordt gevoed met gegevens vanuit de verschillende bronsystemen en voorziet in data die via portals of gegevensleveringen ter beschikking komen.

Opdrachtomschrijving

Als beheerder ben je namens de business verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van het MIH. Eén van de belangrijkste dagelijkse werkzaamheden van gebruiksbeheer MIH is datastewardship.
Dagelijks wordt de uitval en uitworp van ontsloten brongegevens, welke niet voldoen aan de eisen die de master data administratie stelt, geanalyseerd en waar mogelijk ter correctie aangeboden aan de gebruiksbeheerder van het betreffende bronsysteem. Daarnaast is het analyseren van potentieel te ontsluiten bronnen een belangrijk onderdeel van de functie. Voor deze activiteit is kennis van informatieanalyse en querybouw noodzakelijk
Omdat MIH nog volop in ontwikkeling is, zal de beheerder activiteiten m.b.t. Testen/Toetsen en Transitie uitvoeren. Het is geen van 9 tot 5 job. MIH is 7 X 24 uur beschikbaar en ondersteunt het primair proces van de belastingdienst.
De beheerder legt verantwoording af aan het Managementteam (MT). De beheerder werkt samen met het MT, de gebruikers (productbouw en account), ICT-medewerkers (technisch beheer, applicatiebeheer, ontwikkeling-bouw-test), collega beheerders, beheerders bronsystemen, de procesadviseurs AO (administratieve organisatie), projectleiders en -indien van toepassing- de producteigenaar van een pakket bij een leverancier.

Het beheer heeft betrekking op meerdere aspecten zoals Metadata, Autorisatie/Beveiliging, Kwaliteitsborging, Procesontwerp, en SNO-bewaking.

Businesskennis

 • Kennis van informatie analyse methoden en technieken.

 • Kennis van modelleringstechnieken.

 • Kennis van geautomatiseerde tools voor rapportage en analyse.

 • Kennis van databasemanagementsystemen.

 • Gelijkwaardig gesprekspartner op inhoud (o.a. datakwaliteit) van gebruikers van het MIH.

 • Ervaring m.b.t. het testen van systemen.

Functie eisen

 • Ten minste HBO werk- en denkniveau, blijkend uit gevolgde relevante opleiding en werkervaring.

 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

 • Samenwerken in teamverband, ook over organisatiegrenzen heen.

 • Servicegericht.

 • Bereid en in staat om Gebruiksbeheer MIH verder te ontwikkelen (pionieren).

 • Bereid en in staat concept MIH te vertegenwoordigen op de gebruikersgroepen/overleggen van de leverancier.

Overige informatie

Locatie

Apeldoorn

Start

ASAP (40 uur per week)

Duur

T/m 01-03-2017

Recruiter

Mark Noordam

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-08-2016 10:59
  Plaats
  enschede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten