Functioneel Beheerder Digital Services

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
22-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
813
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Helion IT zoekt voor één van haar opdrachtgevers waar wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst een:

Functioneel Beheerder Digital Services in de Energiesector

Een functionele beheerder met veel affiniteit met het online domein.

De Functioneel Beheerder is namens de proceseigenaren verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van één of meerdere informatiesystemen binnen het Digital Services domein. Je hebt een grote affiniteit met alles wat te maken heeft met digitalisering van processen en je weet hierin goed je weg te vinden. Tevens heb je hands-on werkervaring in web content management systemen en ben je op de hoogte van de impact die verschillende (mobiele) devices, browsers en nieuwe technologieën kunnen hebben op je werkterrein.

Je hebt aantoonbare ervaring met het werken in Scrum teams. Je neemt eigenaarschap over de koppelingen tussen backend systemen en het online domein. Je hoeft technisch niet de details te kennen, maar je moet wel in staat zijn om de concepten te begrijpen, de impact op systemen en processen te bepalen en de business te adviseren. Je bent DE ‘linking pin’ tussen de business en IT.

De business die je vertegenwoordigd zijn verschillende stakeholders vanuit Marketing & Sales, waaronder marketeers, product owners en proceseigenaren. Je bent niet bang om kritisch te zijn naar je stakeholders en je weet weg snel te vinden binnen een organisatie. Tevens vertegenwoordig je de organisatie richting externe leveranciers en partners waarbij je ‘challenged’ in geboden oplossingen.

Jouw ervaring

  • HBO werk en denkniveau

  • Kennis van Agile/Scrum methodiek.

  • Minimaal 6 jaar werkervaring op respectievelijk ICT/Legal/financieel/marketing gebied.

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een commodity markt (elektriciteits- en gasmarkt is een pré).

  • Je bent probleemoplossend en klantgericht ingesteld, proactief bereid om ook zelf resultaten uit te werken en bent creatief in het bijsturen van groepen en het creëren van draagvlak.

  • Je bent sterk in de volgende competenties: helicopterview/informatie analyse, communiceren op verschillende niveaus, stressbestendig en stakeholdermanagement.

  • Werkervaring in systemen zoals Sitecore, Microsoft Dynamics AX (UMAX) en Clang is een pré.

Standplaats: Zwolle

Inzet per z.s.m.

Inzetperiode

tot 31 december 2016 (met optie tot verlenging)

Contracturen

40 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten