Programma Manager

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
22-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
505
Status
Gesloten
Referentie
ht/Programma Manager

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving Programma Manager
Binnen EZ is er in 2016 een datamatch uitgevoerd om goede ideeën binnen te krijgen om meer doen met data te stimuleren. Tevens is in de I strategie van EZ als een van de hoofdthema’s meer doen met data opgenomen. De komende periode wil EZ een programma opzetten om meer doen met data verder vorm te geven.

Taken

 • Bestaand enthousiasme en community rond data binnen EZ vasthouden en verder vorm geven. Zoeken naar nieuwe pilots om concreet aan de slag te blijven. Beleidsdirecties daarbij ook betrekken.

 • Voorstel doen hoe meer doen met data verder uitgewerkt kan worden binnen EZ als onderdeel van deIi strategie en hier uitvoering aan geven. Denk daarbij aan de vormgeving van een data strategie, beleidsmatige verkenningen, opzet structuur enz.

 • Opzet van een werkgroep en stuur- of sponsorgroep om alle activiteiten vorm te geven en in te bedden binnen EZ. Opstellen programmaplan. Hier leiding en sturing aan geven.

Op sommige momenten in het programma zullen aanvullende en ondersteunende werkzaamheden nodig zijn zoals goede facilitator voor bijeenkomsten, strategisch advies, ondersteuning bij uitvoering programma, op afroep dataspecialisten kunnen aantrekken om bestanden te matchen in pilots. In aanbieding moet duidelijk aangegeven worden dat betreffende kandidaat deze capaciteit uit zijn/haar organisatie of netwerk kan putten.

Functie eisen Programma Manager

 • 5+ jaar ervaring als Programma Manager bij diverse overheidsorganisaties

 • Ervaring data-vraagstukken (big data enz) vraagstukken

 • Kennis van EZ en haar dienstonderdelen in relatie tot meer doen met data is een belangrijke pre.

 • Kunnen aansturen, bestuurssensitiviteit, projectmatige vaardig, goede verbinder en netwerker, creatief en enthousiasmerend, goed in een opstartfase van een nieuw traject. Bestuurlijk handig.

 • Ervaring met innovatie- en experimenten bij overheidsorganisaties en bij voorkeur EZ.

Overige informatie Programma Manager

Locatie: Den Haag

Start: 1 september 2016. 30 uur per week , ondersteunende programmawerkzaamheden op afroep gemiddeld ca 10 uur per week

Duur

tot 1 maart 2017, optie tot verlenging van 6 maanden

Recruiter

Mark Noordam

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten